25-годишният Гоерги Ранов, който е убий баща си, майка си,

...
25-годишният Гоерги Ранов, който е убий баща си, майка си,
Коментари Харесай

Убиецът Георги изрекъл нещо шокиращо пред военните, преди да нахлуят в Къщата на ужасите!

25-годишният Гоерги Ранов, който е убий баща си, майка си, брат си и баба си в Нови Искър е направил опит да излъже брутално военните, дошли в дома му. Той е заявил, че цялото му семейство е отишло на погребение в Пловдив, а в дома им в момента няма никого.

Въпреки думите му, униформените решават да нахлуят в къщата, след като чуват как телефоните на убитите звънят от вътрешността на жилището. Там се натъкват на шокираща гледка. Въпреки че Георги се е опитал да прикрие следите от кръв, в дома било видимо, че е извършено зверско убийство.

Първи СНИМКИ и ВИДЕО от Къщата на ужасите в Нови Искър

Както вече стана ясно, младото момче е заклало цялото си семейство с брадва. От брифинга на прокуратурата се разбра още, че Георги и брат му са имали психични проблеми и редовно са посещавали кабинет на психолог от 20105 година насам.

Брадвата е намерена на мястото на престъплението.

Касапницата в Нови Искър! Убиецът удрял с брадва четирите жертви в главите и скрил телата им под...

Съседи на убитото семейство разказват, че те са били много свити и скромни хора. " Бяхме със семейството само на здравей и здрасти. Не знам колко души са живели в къщата. Виждал съм дъщеря зет и едно момче и бабата. Познавам ги само визуално. Не са много общителни хора. Затворени са, те не говорят. Болното момче дори не съм го виждал, не знаех, че го има ", споделя съсед на убитите.

Разбра се какво е направил четворният убиец от Нови Искър, след като избил семейството си! (СНИМКИ)

Приятели на убития брат на извършителя също споделиха повече за него: " Играли сме с малкото момче на улицата. Странно ми стана, като разбрах. Не беше като другите деца това момче. Никога не е бил агресивен. беше спокойно момче. Не познавам братът, който ги е убил ", заяви млад момък пред " Канал3 ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР