24chasa.bgСтанка Марангьозова се казва убитата жена, намерена застреляна в автомобила

...
24chasa.bgСтанка Марангьозова се казва убитата жена, намерена застреляна в автомобила
Коментари Харесай

Съобщаваме ви извънредно! Първа снимка от жестокото убийство току що! Мъртва в колата си е самата

24chasa.bg

Станка Марангьозова се споделя убитата жена, открита убита в автомобила й в столицата. Тя била открита през днешния ден 20,53 часа пред блок 18 в столичния квартал " Младост " от брачна половинка си.

Марангьозова лежала на предната седалка на автомобила с огнестрелна рана в главата, научи " 24 часа ".

Тя е упрекната, че от януари 2008 година до октомври 2011 година е източила сумата от 65 536 705,98 лева, сочи обвинителният акт против нея. Той е импортиран от Софийската градска прокуратура.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Местни избори 2019
В началото на ноември 2011 година тя е задържана от ДАНС за пране на пари. Малко по-късно в ефирен ефир упреква наследник на някогашна министърка, че я е измамил. Обвиненията й наподобява са безпочвени, защото не водят до обвиняване на мъжа, който Станка набеждава. 

Не е ясно до какъв стадий е делото, споделиха за " 24 часа " прокурори, които са работили по него, само че в следствие са се преместили в по-горна прокуратура.

В момента на мястото на гибелта на Станка се организира оглед. Криминалисти търсят улики. Не е ясно дали Станка се е самоубила или е била убита. За в този момент криминалисти отхвърлят детайлности

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: