24chasa.bgСред мотивите за оставката му: Йордан Лечков, Емил Костадинов и

...
24chasa.bgСред мотивите за оставката му: Йордан Лечков, Емил Костадинов и
Коментари Харесай

Хубчев напуснал националния заради шефове от БФС

24chasa.bg

Сред претекстовете за оставката му: Йордан Лечков, Емил Костадинов и Венцеслав Стефанов

Петър Хубчев подаде оставка като селекционер на националния тим на България! Новината заяви dir.bg. Месец по-рано в броя си от 25 март 2019 година “24 часа ” заяви, че Хубчев напуща родната селекция. Продължението бе, че той е любимец за правоприемник на Георги Дерменджиев в “Левски ”, а Красимир Балъков - за поста народен селекционер. Тогава всички страни отхвърлиха. Точно един месец и един мач (1:1 с Косово) по-късно напускането на Хубчев е реалност.

Сред претекстовете за оставката Петър Хубчев е описал и държанието на част от ръководителите на БФС - съответно Йордан Лечков, Емил Костадинов и Венцеслав Стефанов, научи “24 часа ”. Още след равенството с Косово Хубчев изрази обществено неодобрение от обстоятелството, че вицепрезидентът на БФС и отговорник за националните тимове непрестанно подлага на критика играчите. “Няма да разреша на никого да атакува футболистите. Това се отнася в това число и за вицепрезидента на БФС Йордан Лечков. Той може да недоволства от мен, от екипа ми и в случай че на следващия ден каже, да си тръгваме. Отиваме при него и се разделяме. Но да приказва такива неща по адрес на момчетата, не мога да го позволи ”, сподели тогава пред “Блиц ” Хубчев. В обосновката на напускането си е добавил и членовете на изпълнителния комитет на БФС Костадинов и Стефанов.

Сред претекстовете на Хубчев е написано също, че по време на лагери на националния тим въз основата имало повече сватби, в сравнение с тренировки.

Хубчев бе одобрен за селекционер на България в края на септември 2016 година Той води националите в тъкмо 20 мача - 8 победи, 5 равенства и 7 загуби. 9 от тях бяха международни квалификации, 6 от Лигата на нациите, 2 евроквалификации и 3 другарски срещи.

С Хубчев си потеглят и помощниците му Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян.

“Ако Петър Хубчев е взел някакво решение, то няма общо с “Левски ”, разяснява шефът на “сините ” Павел Колев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР