24chasa.bgСметището на Костенец е мястото, на което се предполага, че

...
24chasa.bgСметището на Костенец е мястото, на което се предполага, че
Коментари Харесай

Полицаи търсят Стоян Зайков около сметището

24chasa.bg

Сметището на Костенец е мястото, на което се допуска, че се крие Стоян Зайков. Министерство на вътрешните работи го търси 3 дни за убийството на някогашната му другарка Милена Шишкова.

Фризьорката и погребална агентка бе открита мъртва на метри от вкъщи си в Костенец в петък сутринта с 2 патрона в главата. Преди това била пребита. Зайчев е главният обвинен, пише 24 часа.

Над 10 сигнала са получили от полицията, че мъжът е бил видян. Повечето насочват към изоставени здания и сметището на града. Бунището е измежду предпочитаните версии. Смята се, че мъжът се крие в гората към него, а по мрачно се храни от отпадъците.

За издирването на 43-годишния рецидивист Министерство на вътрешните работи подвигна дрон и хеликоптер, само че към този момент потреблението им не дава резултат. Жандармерия пази къщата на мъжа в края на Костенец, както и тези на Милена и сестра ѝ Славянка в Момин проход.

“Странно ми е, че я е умъртвил, беше доста общителен човек. Никога не е казвал дума против Милена. Няма и претекст да я убива, тъй като детето си живееше при него ”, споделя съсед на търсения мъж. Той описа и любопитна история за предходно търсене на Стоян. Тогава полицията го търсела поради кражба.

“Намериха го да се крие в едно мазе. За всеки случай беше влезнал в бидон ”, сподели комшията.

Стоян и Милена имали връзка от над 15 години, имат и дете. В последните години обаче ту се събирали, ту се разделяли. Последната раздяла в връзките им настъпила преди 2 месеца. 14-годишният Стивън отишъл да живее с татко си. Именно той в петък сутринта отишъл да търси майка си и разкрил кървави следи в коридора на дома ѝ. Детето е и последният човек, видяло Стоян преди убийството.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР