24chasa.bgШофьорът вероятно по погрешка дал напред, задържан е. Варна на

...
24chasa.bgШофьорът вероятно по погрешка дал напред, задържан е. Варна на
Коментари Харесай

Трагедия! Родителите чакали 10 г. да се роди Радослава - прегазеното от румънец дете

24chasa.bg

Шофьорът евентуално по простъпка дал напред, арестуван е.

Варна на митинг поради колите в Морската градина

Жестоката покруса с дребната Радослава, която бе прегазена на заплатен паркинг в Морската градина във Варна преди да навърши 4 години, провокира лавина от възмущение, яд и съпричастие към почернените родители.

Инцидентът стана в събота към 17 часа на паркинга пред ресторант “Хоризонт ”., напомня " 24 часа`. Свидетели на случая настояват, че румънското беемве паркирало на заден ход, а момиченцето било пред колата. Хора от паркинга, в това число и родителите на Радослава, почнали да крещят на водача да внимава.

Според едно от момчетата, пред чиито очи се е разиграла нещастието, родителите блъскали по капака на автомобила, водачът, вместо обратно, внезапно потеглил напред и безусловно минал през детето.

В идната секунда майката и бащата легнали на земята пред колата. Шофьорът бил изплашен и бледен, когато слязъл от автомобила, в който имало и други хора.

Предполага се, че румънският водач се е паникьосал от виковете, които най-вероятно не схванал, и без да желае, вместо заден, дал напред.

Той е арестуван за 24 часа, най-вероятно прокуратурата ще удължи престоя му в ареста до 72 часа, преди да му бъде повдигнато обвиняване и да му е поискана мярка за неотклонение. На мястото бяха осъществени всички нужни следствени дейности. Взети са кръвни проби за алкохол и опиати на водача. По случая има формирано авансово произвеждане под надзора на Варненската окръжна прокуратура.

Трагедията с дребната Радослава е голяма за почерненото семейство. То не живее във Варна.

Цялата обява ТУК

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР