24chasa.bgХарчовете за хигиена са поне 35 лв. на месецКолко пари

...
24chasa.bgХарчовете за хигиена са поне 35 лв. на месецКолко пари
Коментари Харесай

24 часа ги сметна: В кризата 3-ма се хранят у дома за 1200 лв. на месец, още поне 500 лв. са другите разходи

24chasa.bg

Харчовете за хигиена са най-малко 35 лева на месец

Колко пари трябват на едно домакинство месечно, в случай че доста работни места са застрашени, а и оставащите на работа не могат да бъдат сигурни до каква степен постоянно и в точния момент ще получават заплатите си?

Все повече фамилии си вършат сходна сметка с изискването, че ще би трябвало да се лишават от всевъзможни капризи и ще харчат единствено за най-основното.

Другото изискване е да не протягат ръка на спестяванията си, в случай че имат такива, или най-малко не първоначално, нито пък да се осланят на опцията “овърдрафт ” на банковите си карти или пък да теглят нови заеми.

Според последното проучване на КНСБ за издръжката на живота един българин има потребност от минимум 629,33 лева месечно, с цел да преживее, или общо 1887 лева за едно тричленно домакинство, състоящо се от двама работещи и едно дете. Данните са от последното тримесечие на 2019 година и бяха огласени в края на февруари 2020 година

С оповестяване на ограниченията за справяне с ковид обаче

настъпиха

много промени

- някои разходи нарастват за сметка на други, които можр да се отсрочат във времето или въобще да се избегнат. Определени артикули нарастнаха, а други поевтиняха. Освен това зимният сезон е на привършване, което значи, че най-малко разноските за отопление скоро ще отпаднат, а те са много значително перо за доста семейства.

Средното семейство съгласно Национален статистически институт е тричленно и се състои от двама възрастни, които работят, и един възпитаник.

 

Цялата публикация ТУК

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР