24chasa.bg“Не, няма да работя за, при или със Слави Трифонов,

...
24chasa.bg“Не, няма да работя за, при или със Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Миролюба Бенатова: Слави ми предложи същото като Нова тв

24chasa.bg

“Не, няма да работя за, при или със Слави Трифонов ”, написа във фейсбук профила си някогашната журналистка и сегашна таксиметрова шофьорка Миролюба Бенатова. Тя споделя още, че Трифонов ѝ се обадил преди месец, с цел да ѝ предложи работа с условия, които тя към този момент е отказала в Нова тв.

“Може би е въпрос на жанр, само че Слави се държа, като че ли аз съм го потърсила, а не той мен. Обясни ми, че “винаги съм била отговорна за всичко ”, че не съм наясно със себе си и други сходни, “мотивиращи ” тези, от които не разбрах за какво ме е поканил. Все отново сподели, че ме потърсил, тъй като съм “шило, което не стои в торба ”. За работата всъщност стана дума незадълбочено. Беглото предложение включваше сходни условия, които към този момент наскоро отхвърлих. Реално нямахме среща ”, написа Бенатова.

Всичко, което би трябвало да знаете за:

Местни избори 2019

Откакто Слави Трифонов обави, че ще сътвори своя партия “Няма такава страна ” и нов ефирен план, се появиха клюки, че има желание да предложения на работа някои от потвърдилите се публицисти, които сега не практикуват специалността, като Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Милен Цветков.

В края на септември Бенатова описа още веднъж посредством фейсбук профила си, че е почнала нова работа надалеч от публицистиката - кара такси. “След 26 години в публицистиката взех решение да стажувам на друго място. След като в това време на места ми споделиха, че няма място за кореспондент като мен. Имали предпочитание, само че нямали опция. Разбрах ги. И потърсих занятие, в което още търсят хора. За водачи има места. Още ”, написа тогава Миролюба Бенатова.

От тази седмица тя има интернет графа “Гласът на водача ”. В нея споделя истории на пасажери, които транспортира с таксито си. В първата публикация от рубриката споделя за здравна сестра, която от 45 година работи в една и съща болница.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Ком
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР