240 000 лв. е санкцията за всеки ден забавяне на

...
240 000 лв. е санкцията за всеки ден забавяне на
Коментари Харесай

Фандъкова: 240 хил. лв. е санкцията за всеки ден забавяне на ремонта пред СУ „Св. Климент Охридски“

240 000 лева е глобата за всеки ден закъснение на ремонта на зоната към градината пред СУ „ Св. Климент Охридски “, а за некачествена работа - санкцията е 1,2 млн. лева Това разяснява кметът на Столична община Йорданка Фандъкова по време на инспекция на ремонта на градината „ Св. Климент Охридски “.

"Прави се напълно нова поливна система на цялата градинка. Предвиждаме засаждане на нови дървета в границите на зоната “, разяснява тя.

„ Продължава работа - всичко, което би трябвало да се направи, ще се управлява под лупа, с цел да може всички да са сигурни, че това знаково място за София ще наподобява добре “, безапелационен бе кметът.

Йорданка Фандъкова разяснява, че жълтите павета от едната алея в градинката ще бъдат сменени с гранитни плочи, тъй като е имало доста недоволства, че през зимните месеци паветата са доста хлъзгава настилка. Те ще бъдат преместени на ул. „ 6-и септември ".

Фандъкова подсети, че жълтите павета са знакът на София, тъй че по всички улици, булеварди, площади, по които съществуват, ще бъдат непокътнати, а където се постанова - ще бъдат и реконструирани. „ Виждането ни е, че дребните улици в централната градска част е добре да бъдат с павета за разлика от натоварените огромни булеварди, които са с тежко придвижване, тъй че преместените гранитни павета от бул. „ Дондуков “ и бул. „ Пенчо Славейков “ се употребяват в такива случаи “, разяснява още Фандъкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР