24 са общо глобените народни представители за неносене на маски.

...
24 са общо глобените народни представители за неносене на маски.
Коментари Харесай

24 депутати са глобени от РЗИ за неносене на маски

24 са общо санкционираните народни представители за неносене на маски. Засега те са санкционирани с по 300 лв., тъй като това им е било първо нарушаване.

До края на седмицата от РЗИ са си сложили период да връщат всички актове на нарушителите. Актовете се връчват персонално. Всеки, който не е склонен с санкцията си може да я апелира.

Атакистът Павел Шопов чака в зала Запад в Народно събрание, където са изолирани медиите, чиновниците на РЗИ, които да му връчат акт за не носене на маска.

Припомняме, че през вчерашния ден в Народното събрание се разигра скандал по тематиката. Било му казано, че актът ще му бъде връчен в 9.30.

По негова информация актове би трябвало да бъдат връчени и на другите депутати извършители. Вчера ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева сезира РЗИ за депутати, които не съблюдават наредбите.

От Движение за права и свободи нямат санкционирани.
 Депутатите се скараха да носят или да не носят маски
Депутатите се скараха да носят или да не носят маски

Караянчева сезира РЗИ за двамата депутати

Шест депутати от ГЕРБ и трима от Оперативна програма за получили констативни протоколи от РЗИ , че не са носили защитни маски. По непотвърдена информация инспекторите не са били позволени в стаята на ПГ на Българска социалистическа партия и не са съумели да връчат актовете.

Красимир Велчев удостовери пред медиите за санкционираните гербери . Подписали са си актовете, не знам каква е цената, те ще я дефинират, изясни той. Който е сбъркал ще си понесе отговорността, акцентира той.

Миналата седмица Столичната здравна ревизия издаде констативен протокол за открити нарушавания в постройката на Народното събрание, когато доста депутати и спомагателен личен състав не съблюдаваха ограниченията, макар подсещането от предния д ен на същите инспектори.

По мотив заповедта за носене на маски на закрити места и министър председателят Бойко Борисов получи санкция, защото влезе в църквата в Рилския манастир без маска.
 Носят ли се маски в Народното събрание?
Носят ли се маски в Народното събрание?

Кадрите приказват сами
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР