24 са двойките претенденти за президент и вицепрезидент, подали документи

...
24 са двойките претенденти за президент и вицепрезидент, подали документи
Коментари Харесай

Вижте кои са претендентите за президентския пост

24 са двойките кандидати за президент и вицепрезидент, подали документи в ЦИК.

С предприемчив комитет се включват:
Румен Радев;Проф. Анастас Герджиков;Лозан Панов;Луна Йорданова;Венцислав Ангелов;Росен Миленов;Боян Расате;Цвета Кирилова;Георги Георгиев от „ Българско национално обединяване “;Марина Малчева;Светльо Витков от „ Глас Народен “;Жельо Желев от „ Общество за Нова България “.
Сред претендент президентските двойки, издигнати от партии и обединения, са:
Мустафа Карадайъ от ДПС;Волен Сидеров от „ Атака “;Веселин Марешки от „ Воля “;доц. Милен Михов от ВМРО;Горан Благоев от " Национално обединяване на десницата " ;Валери Симеонов от „ Патриотичен фронт “;Благой Петревски от „ Директна народна власт “;Мария Колева от „ Правото “;Костадин Костадинов от „ Възраждане “;Николай Малинов от „ Русофили “;Александър Томов от " Българска социалдемокрация - Евролевица " ;Йоло Денев.
„ Атака “ внесе подписите за вписване на претендентите си за президент и вицепрезидент Волен Сидеров и Магдалена Ташева. Според партията настоящето ръководство на „ Дондуков “ 2 продължава да прокарва непозната политика.

„ Трябва да окажем опозиция на политиката на " васалитет " и " слугинаж " и категорично извършване на политиката да ставаме фронтова страна против Русия няма кой различен да го направи “, съобщи Сидеров

От самодейността " Правосъдие за всеки " внесоха подписката в поддръжка на кандидатурите за президент Лозан Панов и вицепрезидент Мария Касимова-Моасе.

Междувременно кандидатпрезидентската двойка проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева, подкрепяни от ГЕРБ, получиха поддръжка от Съюз на демократичните сили.

" Надявам се че нашата двойка ще покаже задоволително качества и визия за бъдещето, която да притегли доста гласоподаватели, тъй че ние да продължим нататък ", съобщи Герджиков.

Той разгласи, че политиката към Северна Македония не би трябвало да се трансформира и чака съседите да извършват контракта за добросъседство.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР