24 май е символ на приоритетите на България. Образованието е

...
24 май е символ на приоритетите на България. Образованието е
Коментари Харесай

Владислав Панев: Промяната на датата на националния празник не е належаща задача

24 май е знак на целите на България. Образованието е един от тласъците за разцвет на страната. Това сподели депутатът Владислав Панев в ефира на предаването “Твоят ден ” по NOVA NEWS.

„ Когато през годините сме говорили за потребността от конституционни промени, сме визирали правосъдната промяна. Това е главният приоритет и върху него ще се съсредоточим през идващите месеци ”, добави Панев.

Според него тематиката за националния празник не трябва да се превръща в конфронтационна.

„ Не мисля, че смяната на датата е измежду значимите цели за България сега. Имаме да решаваме редица проблеми, основни за просперитета ни. Датата на националния празник е по-скоро знак, в сравнение с належаща задача ”, добави Панев.

Депутатът разяснява и изпращането на спомагателна военна помощ за Украйна. „ В Народното събрание има ясно изразено болшинство в поддръжка на Украйна. Помощта би трябвало да е всекидневие и да не впечатлява никого, защото волята на болшинството е явна. Това няма да бъде последната гласувана помощ от Народно събрание или от Министерски съвет ", счита Панев.

Той акцентира, че ПП-ДБ са за промяна в службите. „ Очевидно не можем да чакаме края на войната, с цел да има смяна. Това е неотложен въпрос, както и този със промяната на фрагменти в регулаторите ”, сподели още той.

По отношение на данъчните промени, свързани с финансов тласък, Панев изясни, че това е остаряла концепция на Асен Василев. „ Не става въпрос за секрети доноси, а за битка с укриването на налози ”, сподели още националният представител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР