24-ият Международен автомобилен салон в София ще отвори врати след 20

...
24-ият Международен автомобилен салон в
София ще отвори врати след 20
Коментари Харесай

Международният автомобилен салон София 2019: място за среща на водещите автомобилни марки

24-ият Международен авто салон в София ще отвори порти след 20 дни и ще предложи на посетителите нова, уникално привлекателна среда за колите и за концепциите на бъдещата подвижност. Представянето на новите модели в Интер Експо Център ще прерасне във всеобхватно преживяване за феновете на автомобили и софтуерните маняци, за професионалните гости и за тези, които просто обичат бързите и модерни коли. Нищо не може да се съпостави с блясъка и мириса на новите коли в залите на изложбения център. Някъде между технологичните нововъведения и съоръжение, изяществото на детайлите в дизайна на купето или мощния стандартен или пъргав електрически мотор, се ражда изключителния статут на автомобилното изложение в София като глобална комуникационна платформа на променящия се превоз. Посетителите в Интер Експо Център от 12-ти до 20 октомври ще бъдат изненадани от необятната композиция от изложители.

„ Международният авто салон в София е сред най-престижните изложения в района. Важна цел за изложителите и организатора е правдиво и мащабно разкриване на иновационния капацитет на световната автомобилна промишленост през днешния ден. Светът се трансформира и ние се намираме в процес на софтуерен поврат “, каза Александър Миланов – ръководител на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), организатор на събитието. По думите му много разнообразни двигателни концепции се борят за доверието на потребителите днес и място в бъдещето. „ Изложбените експонати документират както разнообразните концепции на задвижване, така и задълбочаването на дългосрочната тенденция за съгласуваност на автомобила и околната среда. Автомобилите през днешния ден са значително по-вълнуващи, удобни и безопасни за околната среда. Тяхното усъвършенстване се форсира, става все по-осезаемо. Посетителите ще могат да се запознаят с новите софтуерни решения и по време на пробни карания, които дават чудесна опция за проучване на функциите, свързани с самостоятелно движение на модерните коли. Бих желал да благодаря сърдечно на участниците за ангажимента, вложенията, креативността и усърдието. На посетителите поисквам доста богати впечатления и завладяващи страсти ”, допълни ръководителят на ААП Александър Миланов.

На Международния авто салон София 2019 ще бъдат изложени ABARTH, ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, МАHINDRA, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, ROLLS ROYCE, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN и други Много от марките, които пропуснаха автосалона във Франкфурт, ще представят новите си модели на ревюто в София тази година. Ще има и доста нови участници, както и напълно нови марки за българския пазар. Посетителите ще бъдат очаровани, а изложителите ще получат шанс за достъп до повече потенциални клиенти и скъпи контакти, като допълнителен дял от присъствието им на ревюто.

Не е изненадващо, че уредниците и самите изложители на щандовете си се ориентират към предложение на специални изживявания за посетителите. Повече от 150 автомобила са готови за тест драйв. Феновете ще имат опция да усетят част от атмосферата и адреналина на Формула 1 с ръководство на дистанционно задвижвани коли, основани на истински модели, по специална състезателна мини писта. Между 11 автомобила ще избира щастливецът, който ще завоюва огромната премия на изложението тази година. „ По този начин искаме да нареждаме Автомобилният салон в София като ревю на бъдещето. Смятаме, че ще можем да притеглим още по-широка публика, като покажем всички аспекти на подвижността “, подчертават организаторите.

Международният авто салон София 2019 ще се организира от 12-ти до 20-ти октомври в Интер Експо Център в София.

Работно Време: 12, 13, 19 и 20.10.2019
 10:00 - 20:00ч.
 14 – 18.10.2019
 10:30 - 19:30ч.
Прес и бизнес ден: 11 октомври
Повече информация за ревюто вижте на https://sofiamotorshow.bg/
Онлайн билети могат да бъдат закупени на https://sofiamotorshow.bg/tickets/

*Източник: Автомобилен салон София 2019
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР