24-ият Международен автомобилен салон в София ще отвори врати след

...
24-ият Международен автомобилен салон в София ще отвори врати след
Коментари Харесай

20 дни до автосалона в София: Какво ще видим

24-ият Международен авто салон в София ще отвори порти след 20 дни и ще предложи на посетителите нова, неповторимо привлекателна среда за серийните коли и за концепциите на бъдещата подвижност. Представянето на новите модели в Интер Експо Център в столицата ще прерасне във всеобхватно прекарване, както за върлите автомобилни почитатели и софтуерните фанатици, по този начин и за професионалните гости и за тези, които просто харесват колите.

На Международния авто салон София 2019 ще бъдат изложени ABARTH, ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, DS, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, МАHINDRA, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, ROLLS ROYCE, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN, като ще има и една изненада - нова марка, стъпваща за първи път на родния пазар .

Повече от 150 автомобила са готови за тест драйв. Феновете ще имат опция да усетят част от атмосферата и адреналина на Формула 1 с ръководство на отдалечено задвижвани коли, основани на същински модели, по специфична спортна мини писта. Между 11 автомобила ще избира щастливецът, който ще завоюва огромната премия на ревюто тази година. Международният авто салон София 2019 ще се организира от 12-ти до 20-ти октомври в Интер Експо Център в София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР