24-годишният Танковски бе арестуван вчера в Карлово и обвинен, че

...
24-годишният Танковски бе арестуван вчера в Карлово и обвинен, че
Коментари Харесай

Ето Какво Решиха За Кмета, Който Взе 150 Лева Подкуп!

24-годишният Танковски бе задържан през вчерашния ден в Карлово и упрекнат, че е взел 150 лв., с цел да прикрие нелегално извличане на инертни материали от река Стряма.

С разпореждане на Районна прокуратура-Карлово обвиненият е с взета мярка за неотклонение " подписка ". Разследването по случая продължава.

Танковски е най-младият кмет в Пловдивска област и беше повдигнат като самостоятелен претендент. Той е и танцьор във Фолклорна танцова групировка " Розова котловина ".

До момента е открито, че на 18 юни, сред младия кмет и мъжа, предал подкупа, е била уговорена среща на паркинг в централната част на града, като била предадена поисканата сума на Тодор Танковски.

Предвид неотложността на случая, при прецизно съблюдаване на процесуалните условия, директно след предаване на сумата, управляваният от кмета на Войнягово автомобил бил спрян за инспекция и при осъщественото претършуване била открита сума в размер на 150 лв., в купюри от 20 и 10 лв., за които той декларирал, че сумите са за потребностите на кметство.

Иззет е и мобилният му телефон, от който се е водела връзката сред лицата.

За закононарушението по чл.294 ал.2 от Наказателния кодекс се планува наказване " отнемане от независимост " до 5 години.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР