24-годишният Николай Георгиев, който изчезна безследно на 15 декември, е

...
24-годишният Николай Георгиев, който изчезна безследно на 15 декември, е
Коментари Харесай

Откриха мъртъв 24-годишния Николай, когото издирваха в цяла София

24-годишният Николай Георгиев, който изчезна безследно на 15 декември, е бил открит през вчерашния ден мъртъв, оповестиха негови близки, които по-рано приканиха в обществените мрежи всеки, който е виждал младежа да подаде сигнал в полицията.

Николай е забелязан за последно в неделя, когато напуща дома си в софийското село Доброславци. Малко по-късно телефонът му е засечен последно в село Мрамор, съобщава dir.bg.

Все още не е ясна повода за гибелта на студента по философия, само че по неофициални данни той самичък е лишил живота си.

Eдин от последните постове на младежа във Facebook приключва с думите: " Много прогнил свят. Едни и същи порочни модели в своя неправилен кръговрат. И имаме рекламация да сме по облик и сходство на какво? "

Във вторник 15-годишният възпитаник от Столичната гимназия по електроника " Джон Атанасов " Иван Дешев бе открит мъртъв в региона на ТЕЦ-София и ул. " История славянобългарска ".

Часове по-рано родителите му го оповестиха за търсене. Оказа се, че момчето е протегнало ръка на живота си след любовно отчаяние. Иван ще бъде изпратен в последния си път на следващия ден в гробищния парк в Карлово.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Прав
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР