24-годишният халф на Бока Хуниорс Мартин Пайеро е разделил Уанда

...
24-годишният халф на Бока Хуниорс Мартин Пайеро е разделил Уанда
Коментари Харесай

Уанда Нара се хвана с 12 години по-млад от нея футболист

24-годишният халф на Бока Хуниорс Мартин Пайеро е разделил Уанда Нара и Мауро Икарди. Това твърди " Кларин ".

Уанда, която през декември ще чукне 36 години, и свежото ѝ ново гадже били засечени в клуб „ Африка “ в „ Риколета “ - квартала на богатите в Буенос Айрес. Двамата се усамотили в една от стаичките, непокътнати за локалните VIP персони. Палавницата и младокът танцували до насита, а след това се насладили на концерта колумбийската група Pibes Chorros, която е доста известна в Аржентина. Какво е ставало след това, към този момент не е ясно.
   Вижте тази обява в Instagram.   

Само преди дни Уанда Нара разгласи, че се разделя с Мауро Икарди, който от този сезон е преотстъпен от ПСЖ в турския Галатасарай. Решението изглеждаше изцяло изненадващо, защото тя споделяше със своите 14 млн. почитатели в Инстаграм непрекъснато какъв брой добре се усеща дружно с петте си деца в Истанбул. И таман когато всички бяха уверени, че аржентинката е дала прошка на погрешния си мъж неотдавнашната невярност с Евгения Суарес – Чайна, тя отсече, че към този момент няма нищо общо с бащата на двете си дъщери Франческа и Изабела. Уанда има и трима синове - Валентино, Константино и Бенедикто. Те са от Макси Лопес, също нападател и най-хубав другар на Мауро Икарди, преди той да отмъкне жена му.
   Вижте тази обява в Instagram.   

Новата тръпка на Нара Мартин Пайеро е в Бока Хуниорс от това лято. Халфът, който е занаятчия на директните свободни удари, е със статут на преотстъпен от Мидълзбро. През 2021 година британският клуб заплати за него 6,75 млн. евро на тогавашния му тим Банфийлд. Той обаче не съумя да се приспособява и изигра единствено 13 срещи за първия отбор и 3 за този до 23 години. Ето за какво от Мидълзбро взеха решение да го пуснат да се обиграва, преди още веднъж да му дадат късмет. Освен Бока Хуниорс интерес към Пайеро имаше от италианските Каляри и Удинезе, само че той избра да се върне в родината. Сега медии, почитатели и специалисти се чудят по какъв начин ли ще се отрази на кариерата му любовната спекулация с Уанда Нара. И дали тя ще му стане управител, каквато бе на изпадналия в недружелюбност Икарди.
   Вижте тази обява в Instagram.   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР