24-годишната Вивиан Нури е родена в лагер на сирийски бежанци,

...
24-годишната Вивиан Нури е родена в лагер на сирийски бежанци,
Коментари Харесай

Вижте как тази красавица от семейство на сирийски бежанци покори Холивуд

24-годишната Вивиан Нури е родена в лагер на сирийски бежанци, откакто бомба унищожила дома на фамилията й в Северен Ирак, по време на кюрдски нападения. Семейството на девойката напуснала лагера и пешком достигнало Иран. Така почнал пътят на момичето, което след това станало изгряваща звезда в международния шоубизнес. Вивиан се родила в лагера в Иран през 1993 година като има две по-възрастни сестри. Животът на родителите й бил много сложен.



Още до момента в който посещавала учебно заведение, Вивиан Нури схванала, че желае да стане певица. Тогава тя интензивно взела участие в детски състезания и бързо станала известна в по-тесни кръгове.



Но за креативната самореализация, момичето от оскъдно семейство трябвало да не помни. Семейството й отишло да живее в Нова Зеландия и Вивиан постъпила в локален университет и се посветила на проучването на интернет технологиите.



Последвало систематизиране, работа в IT сферата и в един прелестен ден тя си спомнила за своята фантазия. Преди една година Вивиан изпратила собствен запис, в който пее ария на Риана - Close To You и това било повратен миг в биографията й.



Девойката била видяна и поканена в Съединени американски щати. След серия от прослушвания продуцентът от Paramount Records Брайън Кенеди предложил на Вивиан да остане в Америке — по този начин почнало нейното нанагорнище на Холивудския Олимп.



Сега 24-годишната певица дели една сцена с рапърите Diplo и Chance the Rapper.



При това Вивиан не бърза да подписва контракт с който и да е лейбъл. Девойката към този момент е продуцент сама на себе си и сносно се оправя с тази работа. Голям пробив за Вивиан Нури дава обещание да стане ария, включена към саундтрак към холивудски филм, който ще излезе в Съединени американски щати на 10 ноември.



Давайки многочислени изявленията, изгряващата звезда постоянно приказва за това, че тежката орис я е закалила и точно на нея тя дължи триумфа си.

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР