24-годишната рускиня Мария Рубцова доставя пощата на кон. Моменти от

...
24-годишната рускиня Мария Рубцова доставя пощата на кон. Моменти от
Коментари Харесай

Руската пощальонка, която се превърна в звезда

24-годишната рускиня Мария Рубцова доставя пощата на кон. Моменти от живота на младата жена бяха снимани във вторник. На тях тя язди кон, с цел да отнесе писма и колета в отдалеченото село Марина в Московски район.

Преди Мария живеела в съветската столица, където се пробвала в разнообразни професионални поприща – била и готвач, работила и в автосервиз. През 2015-а, на 23 години решила, че е изтощена от огромния град и се преместила в покрайнините. Сега работи за съветската пощенска работа и доставя писма и колета на осем села в Подмосковието . За разлика от други обаче, тя не върви пешком и не кара колело, а се придвижва на кон . И от време на време изминава 25 километра дневно, с цел да разнесе чаканите новини и движимости.  

Според нея 10-годишният й кон Космос се вписва отлично в работата. „ Твърде доста е дистанцията, с цел да караш колело “. Понякога обаче Мария прибягва и до велосипеда, когато времето не е положително, с цел да се понесе с коня.

Людмила Разводова, която живее в Марина, признава, че първия път, когато видяла Мария на коня, й се сторило извънредно. Всички били шокирани. Но в този момент е на мнение, че младата жена е чудесна пощальонка.



След като китайски ефирен канал филмирал нейната история, Мария се сдобила с два милиона почитатели и известността й продължава да пораства. Руските пощи означават, че Мария е привлякла вниманието на представители на китайската компания AliExpress след излъчването на лентата през октомври. Оказва се, че огромна част от пратките, които пощальонката разнася, са от китайски онлайн магазини. Младата жена даже е била посетител на фестивал в Шанхай при започване на месеца. Говори се, че тя ще работи за китайската компания, само че към момента няма подписан контракт.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР