24-годишната Паулина Кенди винаги е искала да има тяло като

...
24-годишната Паулина Кенди винаги е искала да има тяло като
Коментари Харесай

Секси полякиня наля десетки хиляди, за да заприлича на Барби

24-годишната Паулина Кенди постоянно е желала да има тяло като на кукла Барби. И под постоянно имаме поради в действителност постоянно. Най-интересното е, че го реализира. Донякъде.

Родена в Полша, Паулина се подлага на първата си пластична интервенция, когато е на 18 години. Към ден сегашен обаче към този момент е дала над 50 000 паунта за корекции по тялото си.

Три пъти е увеличавала бюста си, повдигала е седалищните си елементи. Има филъри в бузите, както и промяна на носа. 

В момента няма мъж до себе си, само че непрекъснато има обожатели. Веднъж мъж даже ѝ предложил брак на първа среща.

Паулина споделя, че е отгледана от обикновено семейство. Като млада се впечатлявала доста от целия начин на живот на моделите на Playboy. " Момичетата изглеждаха толкоз добре, мечтаех си да бъда една от тях ", спомня си тя.

" Това ме въодушеви да трансформира тялото си. Реших, че желая по-големи гърди и устни, с цел да се усещам по-секси и съблазнителна ", споделя Паулина пред Dailymail.

За първи път влиза във фитнес залата, когато е едвам на 20 години. Спазва прецизна диета, въпреки че от време на време си разрешава да хапва спагети или пица в някой ресторант.

" Според мен всяка жена би трябвало да поставя грижи, с цел да наподобява добре - да поддържа тялото си в добра форма и по този начин да се усеща по-уверена за себе си, не за другите ", разяснява Паулина. 

Най-големите почитатели на визията ѝ са мъжете. Разбира се. Жените пък ѝ завиждали. Но е безапелационна: същата си е, както си е била и преди интервенциите.

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/paulinajcandy

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР