24-годишната Оливия Джаксън от Лондон слуша шест години особено ценното

...
24-годишната Оливия Джаксън от Лондон слуша шест години особено ценното
Коментари Харесай

Тя слуша 6 години обиди от любимия си, но го посече с гениален ход! СНИМКИ

24-годишната Оливия Джаксън от Лондон слуша шест години изключително скъпото мнение за дрешника й от гаджето си Джак. И с цел да не бъдат пропилени остроумните му мнения, момичето им откри страхотна изгода.

Трудно е да се каже, за благополучие или не, само че Оливия сподели ексцентрично чувство за жанр. Момичето непрекъснато измисляше нови забавни комбинации, а гаджето й в отговор излизаше с не по-малко забавни обиди за тях. Обичайни, несъмнено.

Тогава Оливия си откри специфичен акаунт в Instagram и го назова „ Дрехите, които ненавижда моето момче “ и стартира да излага фотоси с облеклото си там. За по-малко от година и половина Оливия събра над 50 хиляди почитатели. Много девойки симпатизираха на Оливия и нейните рокли („ кухненска забрадка “), поли („ жена на чайник “) и палто, написа „ Дейли мейл “.



Момичето даже пусна своя хаштаг - #clothesmyboyfriendhates, в който други консуматори споделят своите фотоси.



Но макар светлата атмосфера на блога, бе открита и муха в мехлема. Някои упрекнаха Джак в пристрастност и операция, само че Оливия побърза да ги успокои с фразата: „ Струва ми се, че нещо се е изгубило в превода. Понякога е мъчно да схванеш английския комизъм и жлъч, само че не е толкоз тъмно, колкото си мислиш.”

Източник: "Петел "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР