24-годишната Нора Недкова, родом от Варна, стана „Мис Плеймейт 2017“.

...
24-годишната Нора Недкова, родом от Варна, стана „Мис Плеймейт 2017“.
Коментари Харесай

Българската Дженифър Лопес стана "Мис Плеймейт 2017"!

24-годишната Нора Недкова, родом от Варна, стана „ Мис Плеймейт 2017 “. Изненадващо и за самата нея, журито гласоподава точно тя да грабне купата.

"Не мога да допускам какво се случи. Не съм чула за себе си нито един отрицателен коментар. Надявам се да ми предстоят нови подвизи. Надявам се да си е заслужавало цялата сила, която вложих, защото този конкурс, колкото и лекомислен да наподобява, е извънредно натоварващ, напрягащ и виновен. Всяко едно момиче се постара прекомерно доста. Благодаря на всички, които гласоподаваха за мен ", сподели Нора минути след успеха й.

Самата Нора се подвизава като танцьорка в прочут столичен клуб. Участвала е и в разнообразни клипове най-вече с разголени фрагменти. От профила й във Facebook се виждат желанията й към екзотични екскурзии, които тя няма по какъв начин да си разреши, в случай че разчита само на заплатата си като танцьорка от нощно заведение. За бъдещите проекти русокосата хала споделя: "Винаги съм мечтала да бъда на международна сцена, постоянно съм мечтала да бъда част от това нещо и през днешния ден се реализира. Аз знам, че съм родена за това. Аз знам какво е моето предопределение. "

В своята визитка Нора споделя, че хората постоянно я бъркат с Шакира и Бионсе, само че тя самата се възприема като българската Дженифър Лопес.

Блондинката завоюва и чек за 20 000 лв..



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР