24-годишната бразилска красавица Нара Алмейда, която имаше милиони фенове в

...
24-годишната бразилска красавица Нара Алмейда, която имаше милиони фенове в
Коментари Харесай

Важно е да имаш не тяло мечта, а да си здрав! Инстаграм модел не успя да се пребори с рака на стомаха и написа послание за феновете си

24-годишната бразилска хубавица Нара Алмейда, която имаше милиони почитатели в Инстаграм, не съумя да се пребори с рака на стомаха и умря. Тя била диагностицирана със страшната болест през август предходната година.

Момичето решило да не се предава и да опише на почитателите си по какъв начин минава борбата с рака. Над 4, 5 млн. души следваха битката с подлата болест, всички те се надяваха инстаграм - моделът да успее да победи.



Нара показвала всеки стадий от лекуването в блога си. Тя призовавала хората да не се предават и да се борят, без значение от недъзите си.
Но най-после въпреки всичко ракът победил и Нара умряла на 21 май.



Няколко седмици преди гибелта красивата бразилка отслабва извънредно, можела да се храни единствено през специфична сонда. Не можела да диша и признава в блога си, че претърпява ужасни болки, само че все пак не губела вяра.

Мандарините са чудотворни, пазят от няколко подли заболявания!

" Нищо не може да се съпостави с опцията да дишаш без апарати. Всеки ден Бог ми дава нов късмет и вяра за усъвършенстване ", написа момичето, откакто минава през март курс на интензивна терапия.



За гибелта на обичаната си споделя приятелят на Нара - Педро Роша.

" Нара си отиде предходната нощ след толкоз доста борби. Исках постоянно да бъде до мен, само че тя трябваше да си отиде, с цел да си отдъхне от всичките тези страдания. Смъртта й оставя огромна празнота в моето сърце, тя постоянно ще е с мен, в мислите ми ", написа той, изразявайки вяра, че образецът на неговата обичана ще помогне на хора в сходна обстановка да намерят сили в себе си и да създадат всичко допустимо в битката с заболяването.



Феновете на Нара постоянно се възхищавали на хубостта й, наричайки тялото й " идеално ". Момичето подчертавало - не външните данни са главното, доста по-важно е до каква степен същото това тяло е крепко.



" Цената, която заплащам за това тяло, което вие смятате за " тялото на фантазиите ", е прекомерно висока. Боледувам, а всеки мой ден е стълкновение. Преживях най-лошите дни в живота си, дни на мощни болки и мъка. Понякога сама се чудя от кое място намирам в себе си сили, с цел да превъзмогвам всичко това всеки ден. Здравето е всичко, значимо е в действителност да имаш не тяло фантазия, а крепко и мощно тяло ", споделя приживе Нара.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР