24-годишната Александра Борисова Ангелова от ломското село Крива бара е

...
24-годишната Александра Борисова Ангелова от ломското село Крива бара е
Коментари Харесай

Щастлива развръзка! Намериха изчезналата жена от ломското село Крива бара

24-годишната Александра Борисова Ангелова от ломското село Крива бара е била открита през вчерашния ден, научи организация BulNews.
Припомняме, че младата майка изчезна в четвъртък. Жената си взела направление от персоналния доктор, с цел да отиде до ортопедичното поделение в Горна Баня в столицата и споделила на околните си, че ще отседне при брат си в кв. "Орландовци ". Около обяд обаче тя спряла да подвига телефона си. Към медията ни за помощ се обърна нейният сътрудник Валентин Митов, с който тя живее във Враца на фамилни начала. За малко обявата се популяризира в обществените мрежи и хора от страната и района се пробваха да оказват помощ за намирането й.

Споделяйте! Изчезна майка на две деца от Ломско, която живее във Враца /снимка/

Валентин и майката на Александра алармирали в полицията във Враца и Лом. Униформените почнали търсене и през вчерашния ден младата жена е била открита в Левски, Плевенско. Тя е открита невредима, само че е говорела несвързано, споделиха пред наш кореспондент нейните близки.
24-годишната към този момент е у дома, като занапред следва да бъде открито каква е повода за изгубването й и какво се е случило.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР