24-годишна украинка стана жертва на жестоко убийство в Берлин. Наталия

...
24-годишна украинка стана жертва на жестоко убийство в Берлин. Наталия
Коментари Харесай

Германец намушка до смърт красивата си помощничка, за да не се върне в Украйна

24-годишна украинка стана жертва на грубо ликвидиране в Берлин. Наталия Михайлюк, която пристигнала в Германия преди три месеца, с цел да работи като домашна помощничка, е била намушкана до гибел, написа fakty.ua.

Престъплението е осъществено в жилището на 64-годишния й шеф. Именно той е арестуван като главен обвинен за убийството.



По предварителни данни, германецът е умъртвил служителката си още на 22 юли, след което държал тялото й две денонощия в жилището си.



Когато трупът на Наталия бил открит от полицията, работодателят й също бил в жилището. Той споделил, че не помни нищо и не схваща какво се е случило. Близките на младата жена подозират, че по този метод мъжът се пробва да избегне наказателна отговорност.



„ Казваше, че всичко е наред. Наташа не беше от тези, които се оплакват. Мисля си обаче, че в случай че се случваше нещо неправилно, щеше да показа или с родителите си, или със брачна половинка си”, споделя другар на украинката.



„ Веднъж се изпусна, че работодателят й не желае да я пусне да се прибере у дома... На 22 юли трябваше да се прибере. Разбрах, че не счита да се връща още веднъж в Германия. На 21 юли е говорила с мъжа си, разказала му, че си е събрала багажа. Това е бил последният им разговор”, прибавя той.



Наталия, която живеела в Черновицка област, оставя 8-годишно момиченце сираче.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР