24-годишна красавица, станала известна с участието си в руското тв

...
24-годишна красавица, станала известна с участието си в руското тв
Коментари Харесай

Мистерия! Красива руска тв звезда изчезна без следа СНИМКИ

24-годишна хубавица, станала известна с присъединяване си в съветското тв шоу " Холостяк " изчезна. За Роза Херц, чието същинско име е Анастасия Матронина, не се знае нищо от 2 седмици.

За изгубването на момичето оповестиха неините другари в обществените мрежи. Според тях Роза е трябвало да лети от Дубай за Москва, само че по този начин и не се е прибрала. Последното " стори " на хубавицата е по какъв начин самолетът излетява. След това от нея няма ни стон, ни вопъл в Инстаграм. " Нашата другарка Анастасия Матронина е изчезнала.

Последният път, когато се свързах с нея, беше на 30 януари 2019 година До през днешния ден нищо не се чува за нея, тя не дава отговор на известията, телефонът е отвън обсег ", споделя моделката Тина Сокол, която е другарка с Анастасия. Приятелите на хубавицата са решили да провеждат търсенето й. Те молят всеки, който има каквато и да е информация, да постави хаштаг #найдирозу в Instagram.

Въпреки това до този миг никой не се е свързал с полицията. Както изясни и Тина, никой не е разбирал какво се случва. Но в този момент близкиете й считат да напишат изказване до правоприлагащите органи, предава Блиц.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР