24-годишна жена беше открита мъртва в хотел в центъра на

...
24-годишна жена беше открита мъртва в хотел в центъра на
Коментари Харесай

Криминалисти в София разследват убийството на млада жена

24-годишна жена беше открита мъртва в хотел в центъра на София. Сигналът е подаден малко след 8.00 ч. тази заран на тел. 112 от рецепцията на хотела. По случая е арестуван 37-годишен мъж.

Трупът на младата жена е открит в стая на 5-ия етаж в хотела. Тя е била там дружно с задържания по случая 37-годишен мъж. Двамата пристигнали дружно нощес и се записали в хотела. Мъжът е от Пловдивско, дамата била родена в Гълъбово. Вероятно убийството е станало в дребните часове на деня или на разсъмване.
 
 БГНЕС

Арестуваният мъж е с престъпни регистрации. Отведен е за разпит в полицията. Първоначалните огледи сочат, че той е наранил дамата с вилица в окото, след което я е душил.
 

Сигналът от рецепцията на хотела на телефон 112 бил подаден откакто мъжът слязъл от стаята и почнал да буйства във очевидно несъответстващо положение. Пристигналите на място екипи на полицията и Спешна помощ намерили тялото и единствено установили гибелта на младата жена. -->
 
 БГНЕС

Мъжът не се е съпротивлявал при ареста. Разпитът му продължава. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Продължават и огледите на място в хотела.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР