24-годишна „Инстаграм” звезда от Русия беше открита мъртва в квартирата

...
24-годишна „Инстаграм” звезда от Русия беше открита мъртва в квартирата
Коментари Харесай

Руска „Инстаграм” звезда беше открита мъртва в дома си

24-годишна „ Инстаграм” звезда от Русия беше открита мъртва в квартирата си, оповестяват съветските организации. Тялото ѝ е било съблечено и натикано в куфар.

На злокобната находка попаднал хазяинът на младата жена, откакто няколко дни поред родителите ѝ не могли да се свържат с нея, предава БТВ.

По първични данни името на дамата е Екатерина Карагланова. Открита е с прерязано гърло. Версията, по която работят проверяващите, е ликвидиране от ревнивост.

Карагланова е била студент по медицина със компетентност дерматология. Имала е към 80 хиляди почитатели в „ Инстаграм”, където е разгласила фотоси от множеството си пътешествия из Европа. По подигравка на ориста прякорът ѝ в обществената мрежа е katti_loves_life (в превод – "Кати обича живота ").

Познати и фенове на хубавицата засипаха профила ѝ със събелознования.

Заподозрян за убийството на 24-годишната интернет звезда и блогърка Екатерина Карагланова е признал виновността си, съобщи „ Нюзру “.

33-годишният Максиим Гареев, който бе арестуван през вчерашния ден в Москва, съобщи, че на 26 юли е направил убийството на момичето, чието тяло бе намерено с рани от нож в куфар в дома ѝ в съветската столица. Не е ясно какви са били връзките сред двамата, предава БНР.

В отговор на въпрос на следователя за претекстовете на закононарушението Гареев декларира, че Екатерина нееднократно го е оскърбявала и унижавала половите му достолепия и принизявала финансовите му благоприятни условия: „ Не съумях да устоя и ѝ нанесох най-малко 5 удара с нож в региона на шията и гърдите “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР