24-годишен седна зад волана пиян, надрусан и без книжка. Той

...
24-годишен седна зад волана пиян, надрусан и без книжка. Той
Коментари Харесай

Пиян, друсан и без книжка направи куп поразии в Асеновград

24-годишен седна зад кормилото пийнал, надрусан и без брошура. Той е бил уловен от органите на реда в Асеновград, където преди инспекцията спукал две от гумите на Ауди, оповестява " Трафик ".

На 2 февруари мъжът, откакто използвал алкохол и кокаин, отишъл пред заведение край Асеновград, където работела негова позната. Към 3,30 часа двамата тръгнали с нейния лек автомобил - Ауди, в посока към града. Той карал автомобила, като на едно от кръговите кръстовища към града, повлиян от алкохола и опиата, мъжът изгубил ръководство и качил двете леви гуми на автомобила на кръговото островче, при което те се спукали в бордюра.

Левият предел на кората също се изкривил. Въпреки това той траял да ръководи автомобила и през това време се разминал с полицейски патрул. Служителите на Министерство на вътрешните работи видели двете спукани гуми, обърнали посоката на придвижване и потеглили след него. Като ги видял, 24-годишният настоял с неговата спътница да си разменят местата, тъй като бил и без шофьорска брошура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР