24-годишен бургазлия, извършил две престъпления в рамките на половин час,

...
24-годишен бургазлия, извършил две престъпления в рамките на половин час,
Коментари Харесай

С фалшиви сигнали бургазлия прикрива катастрофата си на пияна глава

24-годишен бургазлия, направил две закононарушения в границите на половин час, се опита да излъже полицията и да заобиколи закона, само че не съумя. Това излиза наяве от прессъобщение на ОДМВР в морския град.

На 19 ноември към 01:40 часа мъжът подава сигнал в 4-то районно управление (на МВР) за това, че личният му лек автомобил " Форд Фокус ", с бургаска регистрация, е лишен незаконно от ул. " Дружба " № 14 в кв. " Горно Езерово ". На място пристигнал полицейски екип, чиновниците от който се пробвали да се свържат с индивида, само че не са съумели.

По-късно в неделя вечерта в Министерство на вътрешните работи е получен различен сигнал, че към 01:47 часа на разклона на кв. " Горно Езерово " в канавката e зарязан аварирал лек автомобил без регистрационни номера . Сигналът за това подава горепосоченият мъж, който обаче е звъннал от различен телефон и се показал пред чиновниците за 22-годишния си брат. Пристигналият на място екип на бранш " Пътна полиция " не е открил лидер на. След направена информация по рамата, установили, че се касае за лек автомобил " Форд Фокус ", благосъстоятелност на 24 годишен бургазлия.
 Хванаха пийнал камионджия без брошура в Бургас
Хванаха пийнал камионджия без брошура в Бургас

Дрегерът посочил 1,7 промила алкохол

Последният е свикан в 4-то районно управление (на МВР), където направил цялостни признания. Мъжът обяснил, че позволил независим пътен случай с автомобила си , само че защото карал след приложимост на алкохол, свалил регистрационните номера и подал две известия, неотговарящи на истината. По думите му, първият диалог осъществил от телефонния уред на собствен прочут, като се показал с имената на 22-годишния си брат, а вторият - от личния си телефон, като декларирал незаконното лишаване, след което спрял да дава отговор на позвъняванията.

Превозното средство е конфискувано. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
 Пиян водач катастрофира, пробвайки да избяга от полицията край Бургас
Пиян водач катастрофира, пробвайки да избяга от полицията край Бургас

Мъжът отказал да даде кръвна проба
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР