24 години след смъртта си, петричката врачка Баба Ванга продължава

...
24 години след смъртта си, петричката врачка Баба Ванга продължава
Коментари Харесай

Три страшни предсказания на Ванга за 2023 г. плашат света

24 години след гибелта си, петричката гадателка Баба Ванга продължава да буди интерес и да вълнува света с предсказанията си за бъдещето.

За нея се твърди, че към този момент е предрекла някои трагични събития, които след това са се случили в действителност. Сред тях са потъването на съветската подводница " Курск " през 2000 година, терористичните офанзиви от 11 септември, избирането на Обама за президент, гласуването за Брекзит и даже пандемията от ковид. 

Сега на фокус са три други идни апокалиптични събития, които съгласно Ванга е предвещала, че ще се случат през 2023 г.  За тях написа турският вестник " Хюриет ", който назовава Ванга " Нострадамус на Балканите ".

Смъртоносна слънчева стихия



Според публикацията в изданието Ванга пророкува, че през 2023 година планета Земя ще бъде жертва на смъртоносна слънчева стихия.

Най-голямата и с гибелни последствия слънчева стихия се е случила през 1582 година Тя се разказва по следния метод: " Цялото небе като че ли беше в огнени пламъци, като че ли то гореше “. Според пророчицат булята ще продължи три дни и ще наподобява на " огромен пожар " в небето.

Тест за биологично оръжие



Известната пророчица предсказва, че през 2023 година една страна, чието име тя не посочва, ще извърши тест на биологично оръжие. Няколко са страните, които доста консуматори на интернет показват като най-вероятен причинител на сходен опит - това са  Русия, Китай, Северна Корея или Иран.

Начинът на живот в света ще се промени



Третото знамение на българската ясновидка за 2023 година е, че орбитата на Земята ще се промени. В случай че това фактически стане, бедствията, които ще настъпят, ще доближат до пагубни размери.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР