24 г. лишаване от свобода при първоначален строг режим постанови

...
24 г. лишаване от свобода при първоначален строг режим постанови
Коментари Харесай

24 г. затвор за убийството на Миджурина и стрелбата по хубавата Симона

24 година отнемане от независимост при първичен непоколебим режим постанови Бургаският областен съд преди минути за Михаил Станчев, който умъртви хазартния необут Коста Николов-Миджурина и простреля приятелката си Симона Тодорова в Слънчев бряг предишния юни.

Присъдата е след редукция с една трета, защото Станчев призна напълно виновността си и делото мина по реда на съкратеното правосъдно разследване. То стартира и завърши през днешния ден, с чуването единствено на един очевидец - някогашната брачна половинка на Коста Николов - Ивелина Йорданова. Тя показа пред магистратите, че се радвала на положителни връзки с някогашния си брачен партньор, който се грижел за майка си, щерка си и сестра си.

Прокуратурата изиска пожизнен затвор, който с редукцията са стане 27 година, а отбраната - сред 15 година и 20 година В залата подсъдимият съвсем се разплака и изрече съболезнования на околните на убития Коста Николов.

Съдът почете желае от 150 000 лева за дъщерята на Миджурина, само че понижи на 100 000 този на майка му и на 20 000 лева - на сестра му. Искът от 70 000 лева на потърпевшата Симона Тодорова бе почетен.

" Все още не сме решили твърдо, само че най-вероятно ще апелираме присъдата ", сподели пред 24 часа юрист Красимир Кацаров, бранител на стрелеца. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР