24 доброволци от Детското полицейско управление към ОУ Проф. Марин

...
24 доброволци от Детското полицейско управление към ОУ Проф. Марин
Коментари Харесай

24 доброволци от Детското полицейско управление в Кюстендил успешно завършиха учебната година

24 доброволци от Детското полицейско ръководство към ОУ „ Проф. Марин Дринов “ в Кюстендил сполучливо приключиха образователната година, съобщи през днешния ден Катя Табачка - представител на ОДМВР - Кюстендил за сътрудник на Actualno.com от града. 
Успешно приключи първата образователна година за втория випуск на Детското полицейско ръководство към ОУ „ Проф.Марин Дринов “  в Кюстендил.
24 ученика от учебното заведение участваха в обучителната превантивна стратегия. Тя се реализира от  служители на районно управление (на МВР) Кюстендил и с дейното присъединяване на педагогическия консултант на учебното заведение Юлияна Станчева.
По време на първата образователна година децата научиха по какъв начин да се грижат за живота си и този на околните им хора, по какъв начин да се оправят с сложни обстановки у дома, на улицата, измежду природата, в учебно заведение.
Особен интерес разсъниха у децата екипните занимания и разнообразието от обсъждани тематики като: Какво работят служителите на реда, Пътна сигурност, Детска полицейска персонална отбрана, Оказване на първа долекарска помощ…

На тържеството по случай завършването на първи курс на ДПУ децата получиха грамоти и  се радваха на демонстрацията на служебно полицейско куче.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР