24-часова стачка обявиха служителите в държавния сектор в Гърция ще

...
24-часова стачка обявиха служителите в държавния сектор в Гърция ще
Коментари Харесай

Транспортна стачка спира метрото в Атина

24-часова стачка оповестиха чиновниците в държавния бранш в Гърция ще затрудни напредването в столицата Атина. Исканията са за наемането на още медицински личен състав и възстановяване на изискванията на труд в пандемична конюнктура.

Градската железница и метрото няма да се движат, а трамваите ще извършват курсовете си единствено до 18 часа. След това ватманите ще прекратят работа до края на промяната им. Нормално ще се движат единствено автобусите на градския превоз и тролеите. 

За през днешния ден стачка е оповестил и Общогръцкият съюз на механиците от комерсиалния флот, заради което корабите в цялата страна няма да пътуват, предава БНР. Съюзът е взел решение, че 24-часовата общогръцка стачка ще важи за всички категории кораби.

Всички полети от и до гръцките летища ще се извършват без проблем, откакто ръководителите на въздушното придвижване в страната и други работещи в бранша анулираха плануваната стачка. Това се наложи откакто съдът дефинира протестните дейности за противозаконни, след тъжба на гръцките министерства на стопанската система, превоза и вътрешните работи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР