24-часов екшън в тополовградското село Орешник приключи с арест. Задържан

...
24-часов екшън в тополовградското село Орешник приключи с арест. Задържан
Коментари Харесай

24-часов екшън в тополовградско село приключи с арест


24-часов екшън в тополовградското село Орешник завърши с арест. Задържан е 35-годишен мъж, който се бе барикадирал в къщата си и стреля по служители на реда. Задържането му е осъществено нощес след акция на спецченгетата от отряд " Кобра ".

В понеделник вечерта полицейски екип потърсил за информация по кореспонденция 35-годишният гражданин на селото. Мъжът обаче отказал да излезе, заключил се в дома си, отправил закани към чиновниците на реда и възпроизвел изстрели с огнестрелно оръжие. Драмата завърши нощес към 18:30 ч., когато мъжът е арестуван. За случая е известена прокуратурата, прецизираха от Министерство на вътрешните работи.

Оказва се, че задържаният е бил част от френския задграничен легион. Боравил е ловко с оръжия, имал е и позволение, само че издадено от чужбина – от страна в Европейски Съюз. Това изясни пред Нова телевизия шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи в Хасково Ангел Цанков. " Установено е, че той извънредно добре борави с огнестрелно оръжие. Бил е подготвен във френския легион, а може би и от български институции”, означи още Цанков.

Обстановката в Орешник обаче остава напрегната. Има подозрения, че задържаният е минирал двора на къщата си. Сапьори ревизират, а подозренията е имитация на Иван по време на опитите за задържането му, че е приготвил доста изненади на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, съобщи " Дарик ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР