24 часа Врачанският окръжен съд призна за виновен 23-годишния Николай Н.,

...
24 часа
Врачанският окръжен съд призна за виновен 23-годишния Николай Н.,
Коментари Харесай

Яко надрусан шофьор, убил приятелката си в катастрофа, получи три години затвор

 24 часа Врачанският областен съд призна за отговорен 23-годишния Николай Н., който в края на 2017 година катастрофира край Враца и на място почина 20-годишната му другарка Мариана С. Подсъдимият получи ефикасна присъда от 3 години и 4 месеца, която може да се апелира пред Апелативния съд в София.

Неправоспособният водач си купил в столицата БМВ без контракт и и с тази кола тръгнал за Монтана да закара приятелката си при околните й откакто към този момент бил под въздействието на опиати, написа " 24 часа ".

На северния обходен път на Враца лидерът без брошура ненадейно навлязъл в насрещното платно се блъснал челно в товарен автомобил ДАФ с влекач и прекачено полуремарке, претрупан с железни колелета за влакове. Свидетел на конфликта се обадил на телефон 112, а возещото се на предната седалка момиче било качено тежко ранено в кола за спешна помощ и на път за врачанската болница умряло без да пристигна в схващане.

По делото е била направена токсилогична експертиза, която установила съществуване опиати в предоставената проба на кръв на подсъдимия. Експертите открили амфетамин и характерен метаболит, доказващ приложимост на вещество, съдържащо тетрахидроканабинол.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР