24 часаПо-млад аватар може да оглави генералския проектОпитът с партията

...
24 часаПо-млад аватар може да оглави генералския проектОпитът с партията
Коментари Харесай

Преглед на печата

24 часа

По-млад аватар може да оглави генералския план

Опитът с партията на Георги Първанов не е доста оптимистичен и по тази причина се върви към друга скица - основаване на групировка, управлявана от човек, който доста наподобява на самия Радев, само че без никакво директно присъединяване на самия президент. Достатъчно било да се усеща, че е нещо, което Радев утвърждава и е срещу Бойко Борисов.

Много е рано в този момент да се приказва за нова партия към президента, той даже не е преполовил мандата си, разясняват въпреки всичко опитни политически наблюдаващи. Много легенди към неродената му партия обаче към този момент обикалят.

Първият е, че в дъното на организацията е някогашният зам.-шеф на алената група Жельо Бойчев и това е една от аргументите той да напусне Българска социалистическа партия. Да, но не! Първо, тъй като той към момента не е напуснал Народното събрание. И второ, тъй като даже да го направи, към този момент съобщи, че ще продължи да работи за партията си.

Труд

Българска социалистическа партия ще желае избор на съмнение за опазването на здравето

Националният съвет на Българска социалистическа партия реши ПГ на " Българска социалистическа партия за България " да внесе избор на съмнение против държавното управление за опазването на здравето, оповестиха от партията. Това решение бе взето поради влошаващото се положение на опазването на здравето и желанието на ръководещите да вършат промени, които ще натоварят в допълнение финансово всеки български жител, а качеството на здравните услуги няма да се усъвършенства.

Монитор

Министерство на вътрешните работи купува още 56 нови камери за надзор на придвижването по пътищата

MВР ще купи над 50 нови камери за надзор на придвижването по пътищата. Това беше оповестено в Габрово при откриването на националното съревнование " Полицай на годината ", на което участва вътрешният министър Младен Маринов.

В Габрово министър Маринов откри националното съревнование " Пътен служител на реда на годината ", което се организира за 26-и път. За предварителна защита на ПТП-та ще бъдат доставени нови 56 камери като процедурата за закупуването им към този момент е стартирала.

Стандарт

Руснаци вложили над 3 милиарда лева в недвижими парцели в България

Инвестициите на Русия в недвижими парцели в България са над 3 милиарда $. Това сподели в предаването " Седмицата " по Дарик радио съветския дипломат Анатолий Макаров. Той съобщи, че съветските вложения в жилища в България заемат максимален дял от пазара с 53 на 100.

Посланикът сподели още, че Русия не вижда опасност в лицето на България. Макаров не може да си изясни за какво някои българи се усещат застрашени от страната му поради съветските парцели тук. По думите му този боязън бил фиктивен от някого и той несъмнено е " зад океана ".

Според съветския дипломат управляващите във Англия са измислили случая " Скрипал ", с цел да отклонят вниманието на обществото от компликациите към Брекзит. Русия предложи взаимно следствие на нападението против Сергей Скрипал и щерка му Юлия на 4 март 2018г. в британския град Солсбъри, само че ни беше отказано, добави Макаров. " Как ние ги наскърбяваме, не мога да схвана ", разяснява още съветският дипломат. Той попита и за какво тъкмо във Англия се е случило, а не във Франция да вземем за пример, намеквайки още веднъж за фиктивен сюжет, който цели да разсее тематиката с проблемите при излизането на страната от Европейски Съюз. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР