24 часаЖега около новите правила за избориНапрежение и в управляващата

...
24 часаЖега около новите правила за избориНапрежение и в управляващата
Коментари Харесай

Преглед на печата

24 часа

Жега към новите правила за избори

Напрежение и в ръководещата коалиция, с изключение на с опозицията (БСП реши през днешния ден, че стопира да влиза в пленарната зала - б.а.) разпалиха признатите преди дни промени в Изборния кодекс.

Фактическото унищожаване на преференциите действително лишава правото на гласоподавателите да избират кои претенденти в листите на партиите да изпратят в институциите на страната ни и в органите на Европейски Съюз. Изравняването на тежестта на преференцията с тежестта на мандата прави този избор неосъществим.

Труд

Гольовците заклали Вальо посред Кюстендил

Към 7,30 ч пристигнали 10-ина роми, въоръжени с ножове, мачете и бухалки и дружно със събратята си погнали другата компания по Ларгото на града. Сблъсъците траяли и в региона на джамията " Ахмед бей " и в методите към кооперативния пазар. Там прозвучали и изстрели от газов револвер.

По неофициална информация покрай джамията станала и смъртоносната битка, при която Гучи пробол с нож в сръцето Валери Дъбов и избягал. Младият мъж, именуван от всички Вальо, умрял на място в локва кръв.

Монитор

Харчим по 280 лв. годишно за здраве

При възрастните данните демонстрират, че за интервал от 16 години - сред 2001 и 2017г., потреблението на алкохол се е нараснала с близо 11 литра на човек.

Българите пият от ден на ден, сочи статистиката. Последните систематизирани от здравните управляващи данни са за 2017-та. Средно едно лице от домакинство е изпило за година 22 литра бира, към 4 литра вино, близо 2 литра ракия и под литър други спиртни питиета.

Стандарт

Българска социалистическа партия хвана гората, напуща Народното събрание, не ще съдружници

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова предложи, а Националният съвет на партия утвърди алените депутати да изоставен Народното събрание. Бойкотът ще продължи, до момента в който не бъдат анулирани признатите промени в Изборния кодекс и не бъде определен нов състав на Централната изборна комисия. Изрично се упорства също да се върнат преференциите във типа, в който действаха до момента като опция за гласоподавателите действително да пренареждат партийните листи, да има опция за машинно гласоподаване на всички места на идните евроизбори през май, както и още веднъж да може да се апелират решения на изборната администрация пред Върховния административен съд.

Сега

България е хъб, само че и цел на съветското разузнаване

" България постоянно е била употребена като самобитен хъб от съветски разузнавачи, работещи в Източна Европа и изключително на територията на Балканите. Така че България е в действителност значима в това отношение. Нашето следствие сподели, че страната ви е освен хъб, само че и цел. На всички към този момент е ясно, че Сергей Федотов е взел участие в отравянето на предприемача Гебрев, като покушението е обвързвано с неговия бизнес. Той е продавал оръжия на Украйна и евентуално Сирия ". Това разгласи в извънредно изявление за bTV Роман Доброхотов, основен редактор на " The Insider " и създател на следствието за съветския скришен сътрудник Сергей Скрипал.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР