24 часа Учители търсят терористи в час ДАНС е започнала

...
24 часа Учители търсят терористи в час ДАНС е започнала
Коментари Харесай

Учители търсят терористи в час, Готвим лютеница и сарми за космонавти срещу 10 лв.

24 часа

Учители търсят терористи в час

ДАНС е почнала образования на учители по какъв начин да разпознават признаците на саморадикализация измежду младежите и да разграничават евентуални терористи единаци. Това излиза наяве от отчета за активността на организацията за предходната година, който е бил утвърден от Министерския съвет. На територията на България няма настоящи терористични кафези.

Труд

Кметицата Иванчева към съучастниците си: Няма документ, до момента в който не заплати

Поставили сме бизнесмена на колене, добавя началничката на регион " Младост ". Кметската завера остава за непрекъснато в ареста.

Монитор

Готвим лютеница и сарми за космонавти против 10 лева

Храната, която ядат космонавтите, може да влезе в менюто на всеки българин, и то единствено против 10 лв. на порция. Космическият рецептурник се поддържа от повече от 30 години, а България е третата страна в света след Съединени американски щати и Русия, която е почнала да създава такива храни. Сред тях са сарми, лютеница, месо, кисело мляко, сирене, плодове, зеленчуци и други Първоначално са изпитвани върху армейски сформира, преди да отидат към Космоса, тъй като най-важното е да са потребни.

Стандарт

Готови сме да влезем в елитния клуб на еврото

България е готова и по двете съществени цели, които сме си сложили след присъединението ни към Европейски Съюз, а точно - влизането в Шенген и влизането в еврозоната. Страната е готова и политически, и стопански. Единствено политическите фактори в Европа спъват реализирането на тези две цели за България. Факторите, които стопират участието на страната ни и в Шенген, и в еврозоната, в действителност са отвън нашата страна.

Сега

Законови безумия още веднъж подлудиха жители и бизнес

Противно на клетвите на ръководещите да понижат бюрокрацията за бизнеса и жителите обстановката се утежнява. Заради законодателни безумия десетки хиляди жители и компании имат сега проблеми с вписвания в Търговския указател, а други чакат месеци за документи от Агенцията по кадастъра. Агенцията по вписванията (АВ) подреди на чиновниците си да работят и през уикенда, с цел да може най-малко малко да се навакса изоставането с обработването на заявките за регистрация на компании, пререгистрация на юридически лица с нестопанска цел, смяна в събитията или за липса на активност през миналата година. Към момента има към 11 000 забавени преписки, които АВ се надява да почисти в идващите няколко седмици.

Капитал дейли

Нов имидж за Пеевски

Дружеството на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски " Интръст " продава половината от бизнеса си с печатни медии на компанията " Ню имидж България ". Това се споделя в известие от името на двете компании, оповестено от няколко медии измежду които " 24 часа ", " Труд ", " Стандарт " и организация " Фокус ".

Извън формалното известие нито една от двете страни не дава детайлности към договорката. " Капитал " изпрати въпроси до изпълнителния шеф на " Ню имидж България " Ярив Лернер за елементи към договорката и неочаквания интерес на кинокомпанията към печатния пазар в България, който от години е в рецесия. Днес той сподели, че ще даде повече информация, когато такава има. Лернер не отхвърли информацията в медиите, че " Ню Имидж " може да придобие част от вестникарския бизнес на Делян Пеевски.

Дума

Шефът на Антикорупция желае да може да арестува

Председателят на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) Пламен Георгиев изиска антикорупционният орган да има повече пълномощия. В Народното събрание той за следващ път напомни, че комисията няма пълномощия по задържане или осъществяване на процесуално-следствени дейности. " Може би за в бъдеще може да се обмисли някаква смяна на закона. Всички служби, сходни на нашата, най-малкото да имат право да задържат лица. Ако ние имахме това право, нямаше да има потребност да идват хора от Министерство на вътрешните работи и толкоз доста хора да вземат участие в тази акция. Искаме да имаме най-малко опция да задържаме ", сподели Георгиев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР