24 часа Секретен патрон и антивзлом дограма пазят от кражби

...
24 часа Секретен патрон и антивзлом дограма пазят от кражби
Коментари Харесай

Секретен патрон и антивзлом дограма пазят от кражби, ЕМКО със замразен лиценз

" 24 часа "

Секретен патрон и антивзлом дограма пазят от обири

Може да ги заблудите, че сте у дома, и с няколко уреда. Така да вземем за пример джаджа, която включва лампите вечер и ги изключва след няколко часа, основава илюзията, че домът ви не е празен. Има и уреди, които на същия принцип пускат и стопират тв приемника.

Макар и не толкоз съдбовно, е добре човек да изчака да се върне от отмора, преди да качи фотосите си във фейсбук. В противоположен случай би дал информация, че известно време няма да го има. Именно с такива данни работят някои от най-хубавите крадци. Те вземат информацията от всевъзможни източници, да вземем за пример някогашни чиновници, другари или познати. Ако се знае, че в жилището има огромна сума пари или злато, се стяга бригада за съответния удар.

На информатора се поставят сред 10 и 20% от отмъкнатото. Ако взе участие в обира, той дефинира и кой да бъде в екипа.

" Стандарт "

Борисов: Ние махаме всеки непрокопсаник, а Българска социалистическа партия си ги пази

" Всеки непрокопсаник е неотложно изритван от ГЕРБ и от Народното събрание. Аз суджук не хапвам, имам високо кръвно, околните ми го знаят това ". Така Бойко Борисов разяснява абсурда с ексдепутата Живко Мартинов при визитата му в ямболското село Кабиле, където беше открит логистичен център.

Премиерът се възмути, че за разлика от ГЕРБ в Българска социалистическа партия не желаят да изгонят своя народен представител Манол Генов, който е разследван за пазаруване на гласове.

" Срам ме е от такива депутати като Живко Мартинов, само че аз самият съм разпоредил следствието против него и той незабавно беше изпъден и от Народното събрание, и от партията.

Искам да попитам по какъв начин Българска социалистическа партия ще обяснят това чудовищно закононарушение за пазаруване на гласове, за какво техният народен представител е още в Народното събрание.

" Монитор "

ЕМКО със замразен лиценз поради нарушавания

Лицензът на оръжейната компания за търговия ЕМКО на скандалния приятел на Цветан Василев - Емилиян Гебрев, е замразен поради открити редица нарушавания и пропуски. Решение за това е взето на съвещанието на Междуведомствения съвет по отбранителна промишленост и сигурност на доставките към Министерски съвет предишния вторник, потвърдиха за Агенция Монитор взели участие в съвещанието. Действието на лиценза за търговия с оръжие се стопира за половин година. " Имаше стимулиран отчет от Министерство на вътрешните работи, на база на който беше препоръчано това решение ", изясни министърът на защитата Красимир Каракачанов. Докладът е бил на работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) към Министерство на вътрешните работи с открити редица пропуски при активността на предприятието. Констатирани били нарушавания при съхраняването на военна продукция. Подобни дейности на тази компания можели да застрашат сигурността, по тази причина било взето и решението за заледяване на лиценза.

" Сега "

Пострадали от наводнението в Бисер са завели каузи за над 2 млн. лева

Над 30 цивилен каузи с искове за над 2 млн. лева са завели потърпевши от наводнението в с. Бисер, сподели инспекция на " Сега " в деловодството на Софийския градски съд.

Хората съдят общината в Харманли и Министерството на защитата. Има и каузи за шестцифрени суми - едно от тях е за 500 хиляди лева, има и за над 100 хиляди лева Средната цена на исковете за към 70 хиляди лева - пресметнато за 30 желае, прави над 2 млн. лева В множеството случаи ищците са освободени от заплащането на 4-процентната правосъдна такса.

" Дума "

Единният орган за корупцията да е под контрола на президента

Българска социалистическа партия предлага единният орган за битка с корупцията по високите етажи на властта да бъде основан на основата на спецдирекцията за тази активност в ДАНС, която да бъде изведена от състава на организацията. В речта си на обичайния събор на Бузлуджа Корнелия Нинова акцентира, че тази дирекция би трябвало да бъде в действителност самостоятелен орган. Според нея президентът Румен Радев би трябвало да дефинира шефа на звеното, а членовете би трябвало да бъдат посочени от Народното събрание с квалифицирано болшинство.

В главните партийни организации, в клубове и с експерти ще бъде извършена полемика за антикорупционния орган. Нинова разгласи, че през септември Българска социалистическа партия ще показа визията си за същинска правосъдна промяна.

" Капитал дейли "

Без отмъщение за КТБ

Ако някой ви каже какъв брой е коствала КТБ на България в безусловно изражение, несъмнено лъже, опростява или пропуща нещо. Но измерена в проценти от Брутният вътрешен продукт (поне 5%), тя е съвсем без конкуренция най-голямата финансова машинация в света. В продължение на години цялата българска политическа класа отглеждаше незаконна скица, която ощети всички непосредствено и индиректно. Освен директните загуби източването на банката подхрани в допълнение корупцията във високите етажи на властта, скапе бизнес средата и токсини медиите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР