24 часа“ разпространи нова версия за екшъна, който се разигра

...
24 часа“ разпространи нова версия за екшъна, който се разигра
Коментари Харесай

Вътрешни Изпяха! Ето Я Истинската Причина За Мелето С Християн Гущеров, За Която Никой Не Говори! Дръжте Се, Светлана Василева Е

„ 24 часа “ популяризира нова версия за екшъна, който се разигра с присъединяване на милионера. Той се спречка с компанията от прилежащата маса. Кулминацията на екъшъна се разиграла на път към Бояна, където двете компании си разменили освен остри реплики, само че и юмруци.

Според изданието в основата на екшъна стои обичаната на милионера – плеймейтката Светлана Василева. Гущеров се спречкал с компанията поради непочтено държание към обичаната му.

Заради това милионерът прекара 24 часа в ареста. Той отхвърли да му бъдат направени проби за приложимост на алкохол и неразрешени субстанции. Отказът му може да усложни ситуацията, в което се намира, разясняват осведомени.

Предстои през днешния ден да бъде повдигнато обвиняване на богаташкия наследник. Според друга версия, той не е останал в ареста до приключването на наказването му, а е бил освободен предварително, едвам няколко часа откакто е бил задържан.

Малко преди да бъде арестуван Християн Гущеров е блъснал полицейска патрулка. Това се случило, когато дал мерцедеса си обратно.

Последните злословия към живота на милионерския правоприемник гласят, че доста скоро той ще мине под венчилото за повторно. Синът на Добромир Гущеров към момента не се е развел с Мария, само че все пак възнамерява брак със Светлана Василева.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР