24 часа По-добре татенце, отколкото деденце Но тук не става

...
24 часа По-добре татенце, отколкото деденце Но тук не става
Коментари Харесай

Защитените дюни до Смокиня са унищожени, Стотици в помощ на Симона да върне бебето си

24 часа

По-добре татенце, в сравнение с деденце

Но тук не става дума единствено за звезди, тъй като това от дълго време се е трансформирало в най-банално събитие измежду необятен кръг от най-обикновени хора. Направо си е всеобщ случай, както споделя психологът Ани Владимирова.

Ако извършите анкета и попитате 100 хетеросексуални мъже в улегнала възраст за желанията им, евентуално не повече от трима-четирима ще предпочетат да излязат с дами от техния набор. Всички останали ще изберат по-млади.

Труд

България с най-висока смъртност в Европейски Съюз поради погрешно хранене

България е в първата четвъртина на Европа по смъртност, провокирани от погрешно хранене. Тя е на 12-то място от общо 51 страни, включени в проучването на университета " Фридрих Шилер " в Йена, Германия, за което заяви " Дейли мейл ". Неговото изследване обгръща данни от 1990 до 2016 година.

Първите 10 страни с най-висока смъртност са все някогашни руски републики, 4 от които се намират в Азия. Най-отгоре е Узбекистан, където умрелите от неправилното хранене са 396 лица на 100 000 души. Следват Туркменистан, Киргизстан, Украйна, Молдова, Азербайджан, Беларус, Таджикистан и Казахстан. Последна в десятката е Русия с 291 жертви на 100 000 души. Единадесета е отново някогашна руска република - Грузия.

Монитор

Стотици в помощ на Симона да върне бебето си

През тези няколко дни майката Симона не е имала никаква опция да гушне бебето си и да го накърми преди да го отведат, твърди самата тя. Родила е със незабавно секцио и лекарите са решили, че бебето би трябвало да остане в кувьоз. В това време родилката се е възстановявала след интервенцията, само че все пак е посещавала пеленачето си всеки ден в часовете за свиждания. Симона даже е останала в болничното заведение и след изписването си, с цел да има контакт с Александър. По думите й от раждането досега е пипнала единствено веднъж първородния си наследник, откакто лекарка й разрешила да го допре. След това бебето й било отнето, като " незабавна мярка за протекция на новороденото " и настанено в приемно семейство.

Стандарт

АПИ разсмя нета с оферта за IT началник

Агенция " Пътна инфраструктура " развесели зевзеците в обществените млежи с оповестена оферта за IT познавач на управителна служба, който да дава отговор за системата за електронните винетки.

Обявата е пусната и в известния уебсайт за набиране на личен състав Jobs.bg, а заплатата за нея е смешните 510 лв.. В частните компании сходни експерти взимат с пъти повече, а съгласно последния отчет за приходите на КНСБ междинната заплата за IT бранша е 3150 лв..

Конкурсът за назначение на държавен чиновник е за звучащата повече от значимо служба шеф отдел " Управление на осведомителна система и инфраструктура " в Национално ТОЛ ръководство. То дава отговор за винетките и тол таксите по пътищата.

Сега

Защитените дюни до " Смокиня " са унищожени

Тежка техника безусловно е унищожила предпазените дюни до къмпинг " Смокиня ", демонстрират изявления в обществените мрежи. " Така наподобяват през днешния ден предпазените дюни на къмпинг Смокиня! Много комфортно - през януари. Единственият коментар: ИЗМЕТ!!! ", написа във " Facebook " музикантът Васил Гюров, който разгласява и фотоси, на които се виждат вредите по предпазената територия.

Министерството на туризма стартира незабавна инспекция против незнаен причинител. " Експерти на ведомството на място ще открият дали има противозаконни действия. В прерогативите на ведомството се включват териториите на морските линии, по закон то не е оторизирано да прави инспекции на парцели до плажа ", изясняват от МТ.

Капитал дейли

" Булгартабак Холдинг " затваря фабриката си в Благоевград

" Булгартабак Холдинг ", чиято благосъстоятелност се свързва с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски, затваря цигарената си фабрика в Благоевград, заяви БНР. Ръководството на компанията е дало двудневен период на чиновниците за непринудено овакантяване, като те са били известени че фабриката ще бъде закрита. Според радиото по този метод съкратените ще получат сред 4 и 5 брутни работни заплати, според от трудовия стаж, както и право да бъдат на борсата за четири месеца против минималното обезщетение.

В момента чиновниците в предприятието са към 200 души - надалеч от пика си от към 2000 души в по-силните години на " Булгартабак ". През последните три месеца производството е работило на цялостни обороти, с цел да извърши последните си поръчки.

Дума

Българска социалистическа партия одобри " Визия за България "

След 3-часово разискване на предложенията, които постъпиха от цялата страна, планът " Визия за България " бе допълнен и признат единомислещо от Националния съвет на Българска социалистическа партия. Предстои документът да бъде признат и от Конгреса на партията. Предстои съвещание на Конгреса на 26 януари в НДК.

За пръв път " Визия за България " бе показана на 21.07.2018 година на конгрес на Българска социалистическа партия в НДК. Оттогава се организираха 571 срещи с браншови и синдикални организации, членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия, жители и специалисти в цялата страна. Техните оферти - общо 924, бяха систематизирани и включени в плана. Документът е допълнен с над 1000 оферти, заключи Драгомир Стойнев пред членовете на пленума.

Най-много са предложенията в областта на обществената политика (130), образованието и науката (130), районното развиване (107), земеделието (105) и опазването на здравето (92). Десетки са и предложенията за стопанската система, данъчната политика, националната сигурност и туризма.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР