24 часа Обвиненият в убийството на русенската журналистка Виктория Маринова

...
24 часа Обвиненият в убийството на русенската журналистка Виктория Маринова
Коментари Харесай

Преглед на печата за 7 април

" 24 часа "

Обвиненият в убийството на русенската журналистка Виктория Маринова - Северин Надеждов, е изискал делото против него да се води по кратко произвеждане. Адвокатът на Северин е внесъл молбата в деловодството на съда, оповестява вестник " 24 часа ". Това значи, че 21-годишният ром ще признае виновността си, а в такива случаи съдът е задължен да размени доживотната присъда със затвор сред 20 и 30 година, прецизира изданието.

На всички консуматори в България би трябвало да се обезпечи интернет на налична цена. Това планува обновената политика в електронните известия до 2022 година, осведоми вестник „ 24 часа “. В интернет достъпа би трябвало да са включени най-малък брой от 11 услуги, измежду които имейл, търсачки и обществени мрежи, опция за онлайн извършване на покупки, потребление на електронни административни услуги. Ако се откри, че цената не е налична, изключително за консуматори с невисок приход или със специфични потребности, те могат да получат помощ от страната. Друг вид е операторите да дават цени за небогати, разнообразни от нормалните им предложения, а обществено слабите да я употребяват против ваучери.

" Телеграф "

Водеща тематика на вестник " Телеграф " са похищенията против чудотворни икони и мощи в българските храмове и манастири. Затова епархиите към този момент разчитат на частни охранители. Активите на църквата се правят оценка на 8 милиарда и 600 милиона лв., като включително влизат земи и горски фонд. България е една от страните с най-вече чудотворни икони, написа още изданието.

Червената и жълта багра за яйца са рискови за здравето, споделя експертът по хранене и диететика проф. Донка Байкова за в. " Телеграф ". Тя поучава да боядисваме повече зелени яйца за Великден, тъй като боята е най-безвредна. По думите й най-сериозен е рискът за здравето при усвояване на боите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР