„24 часа“ „Нинова изхвърли Сергей от евровота, пленумът го върна“,

...
„24 часа“ „Нинова изхвърли Сергей от евровота, пленумът го върна“,
Коментари Харесай

Преглед на печата на 15 април

„ 24 часа “

„ Нинова изхвърли Сергей от евровота, пленумът го върна “, гласи водещото заглавие на вестник „ 24 часа “. Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова влезе (вчера-б.р.) сутринта на пленума със собствен вид на алената евролиста. Сергей Станишев беше вън от нея. „ Подарък за ГЕРБ “, оцени президентът на ПЕС листата и попита какво в действителност желае да каже партията на гласоподавателите си и на Европа. Привечер, след трагичен поврат, скришен избор и балотаж Станишев беше вписан в листата на пета позиция, прецизира „ 24 часа “.

„ Труд “

„ Електронен нашийник поставят на всеки автомобил “, написа вестник „ Труд “. Лепенка с чип за електронна идентификация да има всеки автомобил, минал през годишен механически обзор - това е заложено в смяна в разпоредба на Министерството на превоза, пусната за публично разискване. Всекидневникът прецизира, че лепенката с чип би трябвало да е горе в средата на панорамното стъкло. Също по този начин се залага и разделяне на пет екологични групи за леките коли и микробусите, добавя „ Труд “.

„ Дума “

„ Иво Христов влезе в листата на Българска социалистическа партия “, показва вестник „ Дума “. Изданието прецизира, че началникът на президентския кабинет Иво Христов зае четвърта позиция в кандидатската листа на „ Българска социалистическа партия за България “ за европейските избори. Журналистът Велизар Енчев заема десето място, а съдружният сътрудник Емил Георгиев от „ Екогласност “ затваря листата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР