24 часа Истински тайни агенти ще има ДАНС - и

...
24 часа Истински тайни агенти ще има ДАНС - и
Коментари Харесай

Акция Бира за смет чисти плажа, Борисов: Магистралите ще вдигнат доходите на хората

24 часа

Истински секрети сътрудници ще има ДАНС - и в частни, и в държавни компании

ДАНС да има същински секрети сътрудници, за които не знае никой отвън службата. Това предложение е направил до Министерския съвет шефът на организацията Димитър Георгиев.

Агентите под прикритие в държавни ведомства и частни компании към този момент да се внедряват, без да се уведомява шефът на съответната институция или компания, планува смяна в правилника за използване на Закона за Държавна организация " Национална сигурност ". В момента ДАНС може да праща чиновници под прикритие, само че би трябвало да уведоми началника на ведомството или компанията за това.

Така на процедура сътрудниците не били напълно секрети и можело да им бъде попречено да придобият информация, която заплашва националната сигурност, изяснява в претекстовете към предлагането си Георгиев.

Агенти на ДАНС към този момент могат да са под прикритието и на свободни специалности, да вземем за пример като юристи.

Труд

Акция " Бира за боклук " чисти плажа

Безплатна студена бира събра близо 100 запалянковци да чистят най-дългия плаж по българското Черноморие. Доброволците, за най-малките от които имаше и лимонада, се забавляваха в неповторимата акция " Бира за боклук " на брега на Шкорпиловци. Купонът се провежда от младите ротарианци от " Ротаракт-клуб Варна " посредством фейсбук. Само за 2-3 часа бяха събрани над 2 тона отпадъци

Монитор

Борисов: Магистралите ще вдигнат приходите на хората

Строителството на автомагистрали и мостове в района е най-съществен. Това съобщи Бойко Борисов в Киев след среща с президента на Украйна Петро Порошенко.

" Винаги ми е прелестно, когато две страни имат допирни исторически точки. Ние постоянно сме били за мир и спазването на минските съглашения. Мирът е най-святото и скъпо нещо към, което би трябвало да се стремим.

Стандарт

Пътят към Еверест - 14 години от юбилейната експедиция до върха

Навършват се 14 години от юбилейната експедиция до Еверест. Целта е да се реализира безкислородно нанагорнище и на " покрива на света " да стъпи българка. Алпинистът Христо Христов остана вечно там.

Целта на експедицията отчасти е изпълнена - младите очаквания Дойчин Боянов и Христо Христов изкачват върха без О2. Христо Христов обаче не се връща.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР