„24 часа информира: Палатката на майките с увреждания пред парламента

...
„24 часа информира: Палатката на майките с увреждания пред парламента
Коментари Харесай

Преглед на печата днес

„ 24 часа " осведоми: Палатката на майките с увреждания пред Народното събрание остава. Националният съвет през вчерашния ден отхвърли плана за специфичен закон, тъй като няма пари и с тези текстове не се вземат решение проблемите на хората. Изданията оповестяват и за реакцията на ръководителя на профсъюз „ Подкрепа " Димитър Манолов, който тормози родителите с репликата: " Приберете тези деца от улицата! "

„ Стандарт " слага заглавие в алено - „ Билет за 8хиляди и 300 лв. потресе майките на деца с увреждания ". В публикацията се споделя за първокласна командировка на заместник-социалния министър Росица Димитрова и специалист до Америка. Въпреки обясненията на Димитрова, протестиращите родителите имат учредения да изискат оставка на чиновниците, написа изданието.

„ Българска социалистическа партия прикани: Парламентът да е без лятна почивка ", оповестява „ Дума ". Докато не се решат проблемите на майките с деца с увреждания, депутатите не би трябвало да почиват, счита Корнелия Нинова. Социалистите упорстват специфичният закон да бъде импортиран до края на юли в Народното събрание.

„ Никой не е отговорен за 15-те жертви в Горни Лом ", написа „ Сега ". Окръжният съд във Видин разгласи всички подсъдими за почтени, четири години след опустошителните гърмежи.

90 на 100 от водачите у нас се считали за безгрешни, написа в централното заглавие на „ Труд ". Само 9 на 100 от водачите признават, че карат рисково, демонстрира изследване за безвредното шофиране. В същото време България е отпред в черната ранглиста за жертви на пътя в Европейски Съюз, обобщава изданието.

„ Земя " извежда: " Българинът е на половина европеец по витален стандарт ". Данните са на Евростат и демонстрират, че у нас действителното богатство на семействата е 55 % от междинното за европейските жители.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР