24 часа Евтин интернет за всички до 2022 г. На

...
24 часа Евтин интернет за всички до 2022 г. На
Коментари Харесай

Евтин интернет за всички до 2022 г., Артекс: Преустановяваме строителството на Златен век

24 часа

Евтин интернет за всички до 2022 година

На всички консуматори в България би трябвало да се обезпечи интернет на налична цена. Това планува обновената политика в електронните известия до 2022 година Документът е пуснат с публично разискване.

В интернет достъпа би трябвало да са включени най-малък брой от 11 услуги, измежду които имейл, търсачки и обществени мрежи, опция за онлайн извършване на покупки, потребление на електронни административни услуги.

Труд

Има основна смяна в връзките ни със Северна Македония

Скопие от преди 10 години не е Скопие през днешния ден. Има основна смяна, тя е по няколко посоки. Първо, преди 10 години брояхме по 250 антибългарски изявления седмично - в този момент медийната среда е напълно друга, сподели пред БНР посланикът ни в Скопие Ангел Ангелов.

" Не, че ги няма, има ги, само че те потъват в общия медиен поток. Има и доста положителни материали за нашата страна ", добави още той.

Другото направление е политическият разговор, който е доста деен. Ако допреди 10 години беше вцепенен и муден, в този момент е доста по-динамичен. Знаете, че единствено за първите три месеца в София бяха и министър председателят Заев, и външният министър Никола Димитров, и ръководителят на Народното събрание.

Направихме и огромен бизнес конгрес. За първи път след 10 години направихме икономическа комисия сред двете държавни управления, тъй че нещата се движат в една позитивна посока.

Монитор

" Артекс ": Преустановяваме строителството на " Златен век "

" В момента работим по обезпечаване на сигурността на обект " Златен Век ", както и по премахване на установените забележки от страна на ДНСК, като софтуерният период за това е до 15 април 2019 година Преустановяваме строителството на обекта, съобразявайки се с разпореждането на министър-председателя Бойко Борисов ", написа в известието.

Конструкцията на настоящото равнище е належащо да бъде приключена за сигурност и отбрана на хората от падащи строителни материали и уреди при възможни естествени бедствия, допълват от компанията.

" Категорично заявяваме, че планът " Златен Век " е легален, има настоящо позволение за градеж и законни строителни бумаги. Съдействаме на всички институции - органите на ДНСК и Министерство на регионалното развитие - за осъществяване на инспекции на градежа и документите. Припомняме на цялото общество, че " АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ " АД е строително-инвестиционна компания, която е от 25 години на пазара. Името ни е синоним на качество, правда и уместност. Спазваме прецизно всички закони на Република България. Никога не сме взели участие в приватизационни покупко-продажби, публични поръчки и не сме усвоявали средства по европейски фондове ", се споделя още в известието.

Стандарт

Александров: Живеем в страната на бедните хора

Българският гласоподавател не е съответен, има разнообразни визии. Към два разнообразни морала се разделят. Цялата акция на ГЕРБ ще е построена на това, че в България има хора, които са взели живота си в ръце. Това, което ни предлага тяхната листа, е да мислим за едно общо бъдеще в подтекста на Европа. Кампанията на Българска социалистическа партия адресира губещата част от България, която постоянно се усеща прецакана. Това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3 общественият антрополог Харалан Александров.

В персоналния живот, смятането на цената на квадратен метър, изцяло отмята проблемите на България. Част от мненията във връзка на оставката на Цветан Цветанов, бяха, че си потегля от Народното събрание, а за какво не си потегля от жилището и това е доста рисково. Това не оказва помощ на нашата общественост да си решим проблемите, които имаме. Елена Йончева има имидж, че непрекъснато се хвърля в борби и това е добре, в случай че акцията се конструира като война. Мария Габриел въпреки това е призната като красивото лице, сподели още той.

Сега

Управляващите изненадващо трансформират условията за началник на КПКОНПИ

Бъдещият ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) да не е наложително правист, а да е допустимо да е човек от върховете на службите за сигурност. Такова предложение за промени в антикорупционния закон са създали ненадейно сред първо и второ четене някогашният към този момент началник на правната комисия и сегашен правосъден министър Данаил Кирилов и депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид, предава lex.bg.

Предложението на Кирилов и Хамид е импортирано през вчерашния ден и визира само условията към стажа на ръководителя на антикорупционната комисия. Според настоящия закон шефът на комисията наложително " има висше юридическо обучение и минимум 10 години юридически стаж ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР