24 часа Българите - наемници в армията на Германия Право

...
24 часа Българите - наемници в армията на Германия Право
Коментари Харесай

Българите - наемници в армията на Германия, Евтаназираха стадото на баба Дора в Шарково

24 часа

Българите - наемници в армията на Германия

Право да служат в немската войска може да получат българите и всички останали жители на Европейски Съюз. Бундесверът обмисля необикновената мярка заради дефицит на личен състав, заяви немският всекидневник " Франкфуртер Алгемайне цайтунг ".

" Бундесверът ще бъде уголемен. За тази цел имаме потребност от дипломиран личен състав. Ето за какво деликатно преглеждаме всички вероятни разновидности ", съобщи представител на министерството на защитата на Федерална Република Германия.

Труд

Крадена вода ни продава " Михалково " АД

На етикета на бутилките с изворна вода е записан произлязъл номер, вместо позволение. Въпреки потвърдените нередности сдружението продължава своята активност

Монитор

Евтаназираха стадото на баба Дора в Шарково

Тази заран селото е било отцепено. Полицаи са извели от Шарково жителите, които бяха блокирали пътя до последното оживяло стадо на баба Дора. Умъртвеното на животните е почнало към 15 ч. Порожанов изясни, че през днешния ден регионалният щаб се е събрал и са решили през днешния ден да стартира евтаназирането на животните, което по думите му към този момент е завършило. Той напомни, че в Шарково са останали единствено три стада, две по 15 животни и едно от 150, точно на баба Дора. При него обаче единствено половината са били регистрирани. Сега следва обезпаразитяване и стерилизация. Порожанов напомни, че от на следващия ден стартират изплащането на компенсациите на стопаните от Шарково.

Стандарт

Държавата поема кръжоците

Държавата поема кръжоците на учениците. От идната образователна година хазната се заплаща спомагателните занимания на децата, които демонстрират гений в спорта, изкуствата или науката. Това плануват промени на просветното министерство в плановете, които от новата образователна година ще се вкарат в учебно заведение по оперативна стратегия " Наука и обучение за образован напредък ".

Наесен ще влязат в действие три нови стратегии, финансирани от Европа. Първата от тях ще размени плана " Твоят час ".

Сега

И Волен Сидеров потегли на инспекции по морето

От през вчерашния ден и водачът на " Атака " Волен Сидеров е на инспекции по морето. Той желае персонално да се убеди има ли тормоз над българския туристически бизнес, тъй като не вярвал на съдружния си сътрудник Валери Симеонов. " Започвам инспекция на ударите по българския туристически бизнес по Черноморието, защото не вярвам на до момента изнесената информация от вицепремиера Валери Симеонов. Смятам, че новият закон не е съгласуван с настоящата конюнктура по курортите и имам опасението, че новите ограничения ще доведат до финансови вреди за бюджета на Република България.

Ще ревизира дали дейностите на основания небрежно, по болшевишки, ексклузивен щаб, са законни. От информацията, която получих по Черноморието съм податлив да мисля, че дейностите на щаба тормозят българския туристически бизнес изборно. Искам да знам по какъв метод се взимат решения кой да бъде проверяван по курортите ", изяснява Сидеров в профила си във " Facebook ".

Капитал дейли

Срокът за актуализация на касовите апарати се удължава

Срокът, в който записаните по Данък добавена стойност търговци би трябвало да сменят или пренастроят своите касови апарати, се удължава с три месеца до март 2019 година Това излиза наяве от оповестения в уеб страницата на Министерството на финансите план на Наредба Н-18 за вписване и отчитане на продажби в комерсиалните обекти посредством фискални устройства.

Ведомството имаше 6 месеца да разпише в детайли условията към признатите през март промени в Закона за Данък добавена стойност, с които се цели възстановяване на отчетността на бизнеса. За всички останали търговци срокът остава неизменен - юни 2019 година за нерегистрираните по Данък добавена стойност и краят на идната година за ползващите интегрирани автоматизирани системи за продажби - да вземем за пример комерсиалните вериги.

Дума

С " Визия за България " Българска социалистическа партия отвори полемиката за бъдещето на страната

На 29 страници и осем раздела Българска социалистическа партия събра концепциите, които съставляват " Визия за България ". Проектът, отдаден на бъдещето на държавното ръководство, икономическото и районно развиване, опазването на здравето, науката и образованието, сигурността и защитата, външната политика, както и ограниченията за справяне с демографската рецесия, бяха показани в събота на уголемен народен съвет на партията. Зала 3 на НДК събра ИБ на Българска социалистическа партия, народни представители, евродепутати, кметове и общински съветници, регионални и общински водачи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР