234 души бяха приети в структурата на ГЕРБ-Видин по време

...
234 души бяха приети в структурата на ГЕРБ-Видин по време
Коментари Харесай

234 души бяха приети в структурата на ГЕРБ-Видин

234 души бяха признати в структурата на ГЕРБ-Видин по време на партийно заседание в крайдунавския град. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Те получиха своите партийни карти от членовете на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Томислав Дончев и Красимир Велчев. Партийното заседание във Видин се организира при спазването на всички противоепидемични ограничения, обезпечени бяха маски и дезинфектанти за всички присъстващи.



„ Добре пристигнали в най-хубавия тим на политическата сцена, който прекара България през една рецесия, ще я прекара и през тази с най-малко вреди “, поздрави всички новоприети членове на ГЕРБ-Видин Томислав Дончев. По думите му няма нищо трагично в напускането на някои членове на локалната конструкция. „ Това се случва в политиката. Това е демокрацията. Ние би трябвало да мислим най-малко 15 години напред. Затова и съм щастлив от многото младежи, станали част от тима на ГЕРБ-Видин “, уточни вицепремиерът и член на ИК на ГЕРБ.

„ Преди 14 години създадохме ГЕРБ и се веселя, че и през днешния ден има толкоз доста искащи да членуват в партията. Това значи, че водим устойчива политика и тя е ориентирана към хората ", сподели членът на ИК на ГЕРБ и зам.-председател на ПГ на партията Красимир Велчев.

Днес видинската организация на ГЕРБ е сплотена и единна. Доказателство за това е огромният брой новоприети членове, които през днешния ден получиха своите карти. С тези думи се обърна към присъстващите в залата регионалният координатор на партията във Видин Владимир Тошев. Той означи, че измежду новоприетите са главно младежи и утвърдили се експерти, които заемат разнообразни управителни постове.
На партийното заседание на ГЕРБ участваха представители на всички партийни организации от 11-те общини в региона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР