230 литра швейцарски джин били откраднати от дъното на езеро

...
230 литра швейцарски джин били откраднати от дъното на езеро
Коментари Харесай

Откраднаха 230 литра швейцарски джин от дъното на езеро


230 литра швейцарски джин били откраднати от дъното на езеро Констанс, ситуирано на границата сред Австрия, Швейцария и Германия. За странната преживелица оповестява осведомителният портал I am Expat.

Производителят на напитката рутинно я потапя за 100 дни на дъното на езерото. Така тя отлежавала и подобрявала вкусовите си качества. Джинът се изсипвал в специфична стоманена топка, която тежала към 800 кг. Освен това съоръженото под водата било закрепено за бетонен блок.

Когато чиновниците на компанията пристигнали да извадят напитката, се оказало, че такава няма. Започнали търсения с присъединяване на водолази и водна полиция, само че безуспешни. Накрая участниците в интервенцията стигнали до извода, че напитката е открадната.

От компанията, производител на джина разясняват, че кражбата е дело на експерти, тъй като са нужни лодки и особено съоръжение. Не било елементарно да се вдигне над един звук товар от дъното на езерото.

Освен това от компанията оповестяват за още един проблем - в балона е имало течност, равностойна на съвсем 400 бутилки джин, множеството от които към този момент били продадени. Сега клиентите нямало да могат да си получат обичаната напитка в плануваните периоди.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР