23-ят слънчев ден открива пътя към религията, смъква маските от

...
23-ят слънчев ден открива пътя към религията, смъква маските от
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева предупреди: Днес маските падат, покайте се!

23-ят безоблачен ден открива пътя към религията, смъква маските от всяко зло, ръководи времето, зачатието на децата. Това е време за смирение и обич, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg. „ Всичко идва в точното време. Това е ден на свободата. Затова се оставете на потока! Подходящо за обществени мероприятия, сключване на значими документи, съществени юридически каузи. Най-добре е да се отпуснете. Нужно е колкото може повече да се радвате, а не да се отдавате на унинието. Това е ден за благородни инициативи. Добре е да се стартира курс за лекуване, да се подготвят медикаменти, само че не течни “, прибавя астрологът.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

„ Старайте се да не стоите без работа, а непрекъснато да сте заети с нещо! Спете повече! Блажен е този, който има сън на обяд (показател за връзка със своя Дух пазител). Благоприятно е за смяна на имиджа и прическата. Благоприятно въздействие върху човек може да окаже общуването му с разнообразни животни. Препоръчва се да се изкъпете, да се подстригвате и режете нокти “, изяснява Ивелина Пенчева.

“Ако не ви е време за подкастряне, може единствено леко да подстрижете някой кичур. Денят е добър за женитба (но без алкохол) и не е подобаващ за бракоразвод. Добър ден за обич и зачатие на детенце “, прибавя тя.

„ Недопустимо е пренебрежителното отношение към живота, а точно равнодушие, незаинтересованост, паразитизъм. Не се предлага да купувате нови движимости, тъй като бързо ще увехтеят и да се занимавате с дома си. Не се предлагат поправки. Не би трябвало да се уединявате и да се предавате на унинието. Не избягвайте фамилните обятия, само че единствено при взаимно единодушие “, поучава астрологът.

Според нея храната би трябвало да е лека и едвам доловимо да ухае. Важно е да има лека киселина и билки в нея.

„ Хубаво е да носите нови облекла, само че не купени през този ден. За предпочитане е да се носят сиви облекла като отбрана. Да се заобикалят ярките и пъстри цветове и комбиниране от черно-бяло! Избягвайте да носите шапки “, поучава Ивелина Пенчева.

„ По-добре да нямате сънища в този ден. Ако имате голям брой сънища, значи се намирате на неверен път и сте надалеч от истината, както и че не сте в доста положителни взаимоотношения със своя Ангел-Хранител. Да видите в съня си бял цвят – знак за невидимо застъпничество “, прибавя астрологът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР